AliY
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 36
Evet evet yanlış okumadınız!
Yukarıda yazım yanlışlığı yok aynen yukarıda yazdığım gibi Firefox Beta 99.
Firefox 3.5 Beta 99 sürümünün ilk aday sürümü (Resmi olarak duyurulmadan birkaç gün önce yayınlanan sürümler) yayınlandı ve sadece İngilizce dil seçeneği mevcut.
Şuan Firefox 3.5'in günlük sürümlerine devam ediliyor. geçen hafta çıkan haberlerde Firefox RC 1 sürümünün test amaçlı verileceği ve eklentileri bu sürümde test edilmesi yönünde haberler vardı. RC 1 sürümünü gören oldumu bilmiyorum ama enazından ben göremedim bugün gördüğümde ise RC sürümü yerine Firefox 3.5 Beta 99 (Firefox 3.5b99) sürümüyle karşılaştım sanırım bu son beta testimiz olacağını haber veriyor, keza şuan günlük testlerde Firefox 3.5pre (günlük sürümler) olarak geçmekte ve Beta sürümü ibaresi kısa bir süre önce sonlanmıştı.
Az önce programı kurdum. her nekadar kurulum aşamasında Firefox 3.5 Preview ibaresi yer alsada sürüm notlarında Firefox 3.5b99 bilgisi bulunuyor.
Firefox Beta 4 ile arasındabir fark göremedim. Acid testinde daha önceki gibi yine 92'de. Eklentilerin bazıları uyumsuz olsada bunu Nightly tester Tools eklentisiyle kolaylıkla üstesinden gelebiliyoruz.
Bakalım Firefox 3.6 sürümünde bu testin 100 olduğunu görebilecekmiyiz.
Sanırım bu beta sürümü Firefox tarihinde bir ilk. Daha önce Beta 99 tarzında bir beta ismiyle gördüğümü hatırlamıyorum
Firefox Beta 99'un ilk aday sürümünü test etmek isterseniz Buradan indirebilrisdiniz (Türkçe hariç diğer dil seçenekleri mevcut)
Not: Bu sürümün aday sürüm olduğunu, Firefox 3.5 nihayi sürümünün daha henüz çıkmadığını ve sadece test amaçlı olarak buraya aktardığım uyarıısında da bulunayım ve ayrıca açılış bakımından beta 4 sürümünden biraz daha iyi diyebilirm. Bu sürümü denemek isteyen Arkadaşlara şimdiden iyi kullanımlar.
İlave: Link, ikinci aday sürüm linkiyle değiştirilmiştir.