Reyis sen bizdensin zaten başına geldi mi hiç ? Vize 85 final girmedi mi olacakGirebilirsin hocam sıkıntı olmaz
Hocam hoca'ya mail attım ona göre alacam . Aile hekimlikleri veriyor mu ?Git rapor al her ihtimale karşı
Geldi benim başıma da sıkıntı olmadı hiç bütünlemede aldıgım not geçerli oldu sadece hoca eğer ters biriyse zor sorar bütünlemede kotu bir not alma ihtimalin olur sistemsel olarak bir sıkıntı olmadı hiç karşılaşmadımReyis sen bizdensin zaten başına geldi mi hiç ? Vize 85 final girmedi mi olacak
Hallettim hocam.Ben olsam gider alırdım hocayı beklemezdim. Aile hekimi verir.
Yok hoca'da sıkıntı . Hoca süper. Bizim ünide var demi o olay hocam .Geldi benim başıma da sıkıntı olmadı hiç bütünlemede aldıgım not geçerli oldu sadece hoca eğer ters biriyse zor sorar bütünlemede kotu bir not alma ihtimalin olur sistemsel olarak bir sıkıntı olmadı hiç karşılaşmadım
Bizde de geldi başımıza sıkıntı olmaz hoca ile aranı iyi tut sistemsel bir sıkıntı yokYok hoca'da sıkıntı . Hoca süper. Bizim ünide var demi o olay hocam .
Bana büt'e girememek değil vize 85 Aa'dan olacam.Aynısı benim başıma gelmişti. Büt'e girmene engel olmaz.
İyi o zaman sağolasın rahatladımBizde de geldi başımıza sıkıntı olmaz hoca ile aranı iyi tut sistemsel bir sıkıntı yok