Filmlerdeki görüntü kalitesini 2'ye katlayın...

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
NVIDIA PureVideo Decoder Filmler de ve video oynatıcılarda görüntü kalitesini yarı yarıya arttırmak için çok işinize yarayacak bir programNVIDIA gibi bir ekran kartı firması tarafından kendi gelişmiş ekran kartlarının performanslarından da faydalanarak videonuzun kalitesini yaklaşık 2 kat arttırır.
Yüklerken Aşağıdaki Bilgiler Lazım Olacaktır:

First and Last Name: NVIDIA Trial
Email Address: dvdtrial@nvidia.com
Last 4 Digits of Credit Card: 2004
Activation Key: 7152-9346-DD6E-2CB0-79A3-5F08-AC23

Program İsmi = NVIDIA PureVideo Decoder

Örnek..

stuttering6ri.jpg

86118614_3784983a8d.jpg

resim23jk.jpg

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
purevideo modası geçmiş bir teknoloji.
win98-xp zamanlarında böyleydi evet
ama şu an bu teknolojiye benzer yapılanmalar bütün playerlarda var hatta daha iyisi

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Program link i paylaşmak serbest ise paylaşabilirim.. Serbest olup olmadıgını bilmiorum..

purevideo modası geçmiş bir teknoloji.win98-xp zamanlarında böyleydi evetama şu an bu teknolojiye benzer yapılanmalar bütün playerlarda var hatta daha iyisi

Hayır buna benzer birçok program var ewet haklısınız ancak suanki media player 11 ile bu sistem arasında görüntü farkları dikkat cekicek kadar fazla.. :mellow: Denedigim ve gördüğüm bi konu klite codec tarzı programların ve MP 11 in orjinal görüntüsü ile bunun arasında farklar mevcut...

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
ben size olayı açıklayayım.
eski oynatıcılar filmleri çözerken yeniden boyutlandırma filtresi olarak point ve bilinear kullanıyordu. ayrıca interlacing denilen yöntemle iki kat sıkıştırıp video geçişlerinde çizgisel görüntü kayıplarına neden oluyordu
tabi bu da düşük çözünürlüklü filmleri yeniden boyutlandırırken bir bulanık oluşturuyordu ki resimlerdeki bulanıklığın temel nedeni de bu.
purevideo ise oyunlarda kullanılan bicubic ps -2.0 filtresini filmlere geçiren ilk uygulamalardan biri oldu ancak zamanla diğer playerların teknolojisine yetişemedi.
zaten şu an playerlar farklı deinterlacing metodlarıyla durumu aştı ki yeni nesil divx ve hd videolarda bunlara ihtiyaç bile yok aslında.
ben size en kaliteli görütüler için smplayer'ı denemenizi öneririm.
bu arada programı yükleyen varsa smplayer-media player classic ve purevideo için ekran görüntüsü koysun karşılaştırma yapalım.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bende yüklü ben yüklemedim bilgisayarı alırken bilgisayarı toplattığım bilgisayarcı yüklemiş benimde hoşuma gitti kaldırmadım...Tavsiye edebilirim yaniii...