Filmler için tavsiye bir program

Reaksiyon puanı
68
Filmleri kesme, birleştirme, yazı ekleme, ses ekleyip çıkarma gibi birkaç basit özelliği barındıran bildiğiniz bir program var mı? Bir çok program denedim ama hemen hemen hepsi ya sesi ya görüntüyü bozuyordu. Sony vegas var ama o yapılan değişiklikleri kaydetmiyor ufak bir yazıda ekleyince tüm filmi baştan kaydediyor buda 2-3 saat sürüyor. Diğer dandik programlardan bahsetmiyorum bile. Öyle büyük bir yazılım olmasın bu dediklerim özellikler için biçilmiş kaftan olsun. Ama ses, görüntü ve formatında hiç bir değişiklik olmasın.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Uled Video Studio 10 ve üstünü kullan derim.
örnek 20 dk lık bir fil olsun sadece bir harf eklesen o 20 dk yı komple convert eder buda

Reaksiyon puanı
68
Uled Video Studio 10 ve üstünü kullan derim.
örnek 20 dk lık bir fil olsun sadece bir harf eklesen o 20 dk yı komple convert eder buda

anlamadım? Ben sadece yaptığım değişiklikleri kaydetsin istiyorum. Diğer türlü uzun sürüyor.

Reaksiyon puanı
68
arada lazım oluyor. Fuzuli sahneleri uçurtup fime benzetiyorum:devil:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
filmi kesip biçip sadece değişikleri kaydetsin pek mantıklı değil hangi programı kullanırsan kullan filmi yaptığın işlemlerle en baştan render etmesi lazım, uzun sürmesi biraz programdan birazda makinandandır. Montaj işleri için edius kullanıyorum makinan kuvvetliyse çok uzun sürmez ama bütün bir filmden bahsediyoruz 2dakikada olmasını bekleme, kanallarda profesyonel programlar ve makinalarda dahi bir render/capture süresi vardır.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
windows movie maker'da isini kolaylikla halledebilirsin: )