emin:)
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,124
Son günlerde canım sıkılıyo.Film listesi için tavsiyeye ihtiyacım var.Film tavsiyelerinizi bekliyorum.Dram olmasın.Türkçe olmasın (Türk yapımı)
dizi istersen daha yeni the witcherı bitirdim 10dk önce çok iyiydi ayrıca devamıda 1ay sonra çıkıcakSon günlerde canım sıkılıyo.Film listesi için tavsiyeye ihtiyacım var.Film tavsiyelerinizi bekliyorum.Dram olmasın.Türkçe olmasın (Türk yapımı)
Tarantinonun tüm filmlerine bak bence kötü film bulamazsınSon günlerde canım sıkılıyo.Film listesi için tavsiyeye ihtiyacım var.Film tavsiyelerinizi bekliyorum.Dram olmasın.Türkçe olmasın (Türk yapımı)
Prestij filmini önerebilirim,seveceğinizi düşünüyorum.Son günlerde canım sıkılıyo.Film listesi için tavsiyeye ihtiyacım var.Film tavsiyelerinizi bekliyorum.Dram olmasın.Türkçe olmasın (Türk yapımı)
Alita filmi yarıda bitiyor. Daha gidip o adamı öldürecekti. Sonra çocuğu geri falan getirirdi belki. Ama yarışmayı kazanır kazanmaz film bitti.Bird Box
İnterstellar
İnception
The Martian
Passengers
Parasite
Platform
Alita: Battle Angel
Labirent Serisi
Tahminimce devamı çıkacaktır.Alita filmi yarıda bitiyor. Daha gidip o adamı öldürecekti. Sonra çocuğu geri falan getirirdi belki. Ama yarışmayı kazanır kazanmaz film bitti.
UmarımTahminimce devamı çıkacaktır.
Teşekkür ediyoruz güzel spoiler yedik lütfen spoiler işaretleyin.Alita filmi yarıda bitiyor. Daha gidip o adamı öldürecekti. Sonra çocuğu geri falan getirirdi belki. Ama yarışmayı kazanır kazanmaz film bitti.
Spoiler uyarısını açmayı unutma.Alita filmi yarıda bitiyor. Daha gidip o adamı öldürecekti. Sonra çocuğu geri falan getirirdi belki. Ama yarışmayı kazanır kazanmaz film bitti.
DC mi MCU mu cevabı belli ama öylesine sorayım dedimMarvel Avengers serisini izleyebilirsin.
Sırası internette mevcut
1. Captain America: The First Avenger (II. Dünya Savaşı yıllarında geçiyor)
2. Captain Marvel (1995 yılında geçiyor)
3. Iron Man (2010 yılında geçiyor)
4. Iron Man 2 (2011 yılında geçiyor)
5. The Incredible Hulk (2011 yılında geçiyor)
6. Thor (Avengers'tan 6 ay önceki zamanda geçiyor)
7. The Avengers (2012 yılında geçiyor)
8. Iron Man 3 (Avengers'tan 6 ay sonraki zamanda geçiyor)
9. Thor: Dark World (Avengers sonrası, Ultron öncesi)
10. Captain America: Winter Soldier (Avengers sonrası, Ultron öncesi)
11. Guardians of the Galaxy (2014 yılında geçiyor)
12. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (İlk filmden birkaç ay sonrasını anlatıyor)
13. Avengers: Age of Ultron (2015 yılında geçiyor)
14. Ant-Man (2015 yılında geçiyor)
15. Captain America: Civil War (Ultron sonrası, Infinity War öncesi)
16. Spider-Man: Homecoming (Civil War sonrası, Infinity War öncesi)
17. Doctor Strange (2016 yılında geçiyor)
18. Black Panther (2017 yılında geçiyor)
19. Thor: Ragnarok (Ultron sonrası, Infinity War öncesi)
20. Avengers: Infinity War (2017 yılında geçiyor)
21. Ant-Man and The Wasp (Tarihi belirsiz fakat olması gereken yer burası)
22. Avengers: Endgame (2017 yılında başlıyor, 2022'de bitiyor)
23. Spider-Man: Far From Home (Endgame sonrası)
Bence captain marvel sonra izlenebilir.
Belliyse neden soruyorsun ki. Profil fotoğrafımdan belli.DC mi MCU mu cevabı belli ama öylesine sorayım dedim
öylesine sordum bu kadar sert yapmana gerek yokBelliyse neden soruyorsun ki. Profil fotoğrafımdan belli.
Sert yapmadım emoji koysaydım keşkeöylesine sordum bu kadar sert yapmana gerek yok
keşke?Sert yapmadım emoji koysaydım keşke![]()