Film Arşiv Tavsiyesi

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar film arşivi için http://www.griee.com/tr den programı kullanıyordum ancak farklı işletim sisteminde ve ya tv ye bağladığınızda bu programları kullanamıyorsunuz. aklıma bir kaç fikir geliyor.

1. Fikrim: dosya içinde tagları düzenleyerek film arşivi bilgileri kendi içinde taşımak bunun için video tag düzenleyici bir program arıyorum

[img=http://i.hizliresim.com/xEAYBv.png]

2. fikrim film arşivimi html tarzında site şeklinde yapacağım ve her işletim sisteminde çalışmasını sağlayacağım. bunun için çok basit html editörü bildiğiniz var mı?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
GrieeX Film Arşiv Programını sakın ha bilgisayarına kurma bütün tarayıcıların açılış sayfasını değitiryo düzelmesi çok uğraştırıyor

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
XBMC tarzı medya oynatıcı neden denemiyorsunuz?

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tv den liste görüntülense gerçekten çok güzel olur. Çözüm bulursan buraya yaz bizde faydalanalım

GrieeX Film Arşiv Programını sakın ha bilgisayarına kurma bütün tarayıcıların açılış sayfasını değitiryo düzelmesi çok uğraştırıyor

Yıllardır kullanıyorum GrieeX i dediğin olaya hiç rastlamadım. Gayet kullanışlı ve güzel bir programdır.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Eğer hard diski TV ye taktığında filmlerin sadece afişlerini görmek senin için yeterli olursa mkv toolnixi indirip filmin posterini filme mkv (ekler kısmında) olarak ekleyebilirsin. Fimin ön izlemesinde posteri görünür.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Müzik arşivi için böyle bir program varmı acaba ?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Html ile bir site yapıp içerisine player koyup oynatma seçeneği yapabilirim. ama o zaman da html dosyaları çok büyük boyut olacak :(

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
plex.tv işimi süper çözdü.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tv den liste görüntülense gerçekten çok güzel olur. Çözüm bulursan buraya yaz bizde faydalanalım

Yıllardır kullanıyorum GrieeX i dediğin olaya hiç rastlamadım. Gayet kullanışlı ve güzel bir programdır.

Bende GrieeX kullanıyorum ve şimdiye kadar en ufak bi sorun yaşamadım. Gayet hoş ve kullanışlı bi program. Tek bi sorum var filme ait afiş bilgilerini getirmiyor onun haricinden hiç bi sorun yok.