FileZilla 3.3.0 Çıktı!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
En başarılı FTP yazılımlarından biri olan FileZilla'nın hem ücretsiz hem de açık kaynak kodlu olduğunu biliyor muydunuz? Yazılımın yeni sürümü olan FileZilla 3.3.0 çıktı!

En çok kullanılan ücretli FTP yazılımları olan CuteFTP ve FlashXP'ye duygusal anlar yaşatacak kadar başarılı olan FileZilla, kendini geliştirmeye devam ediyor. Yazılımın en yeni sürümü olan FileZilla 3.3.0 çıktı.

Yenilikler

FileZilla 3.3.0'ı indirmek için tıklayın.

Öne çıkan yenilikler arasında sekmeler üzerindeki yenilikler dikkat çekiyor. Tıpkı Firefox'ta olduğu gibi sekmenin hemen yanındaki boş alana çift tıkladığınızda yeni sekme açılıyor, açık olan sekmeye farenin kaydırma çubuğu ile tıklayınca kapanıyor.

FileZilla'yı denediniz mi?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iyi güzel hoş program severek kullanıyorum da ne zaman filezilla yi açsam yeni güncelleme çıkmış oluyor :) ilk önce yenisini full olarak indiriyor daha sonra eski sürümü pc den uninstall ediyor sonra yenisini kuruyor, bu süreçten artık fenalık geldi, şu güncellemeleri toplu olarak yapsalar zırt pırt en ufak şey için yeni version çıkarmasalar daha iyi gibi ya da kullanıcıya çaktırmadan yapsın güncellemeleri, programı yeniden başlatalım firefox tarzı güncellenmiş olsun, çok mu şey istedim ne? :lol:

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yeni sekme olayına bayıldım performansına zaten diyecek birşey yok.

fedorac0re linux altında söylediğine yakın bi sistem ama daha iyi güncelleme olanağı var. Windows altında evet güncellemesi biraz garip :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
deneyecem bakalım nasılmış ilkdefa duydum

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sonunda içine opensource bir code editorü ben eklecem :closedeyes::lol:

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Ailecek beyeniyoruz seviyoruz kendilerini..

DeviLMayCry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bencede en iyisi kesinlikle. yalnız çok fazla güncelleme yapıyor. anlam veremiyorum

mavimavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede en iyisi kesinlikle. yalnız çok fazla güncelleme yapıyor. anlam veremiyorum

Güncellemelerin zarari olmaz. Devamli güncellenmesi bu programin arkasinda bulunan programcilarin ne kadar islerine önem verdigini, gelistirme hususunda ne kadar gayretli olduklarini gösteriryor bence.
Cünkü bu bir FTP programi. Yani dosya transför programi. O yüzden aciklarin olmasi daha kritik bir önem arz ediyor. Ama güncelleme sekli tabii ki gelistirilip, güzellestirilmeli. Ona diyecek bir sözümüz yok. insallah gelistiriciler. Bu formlardaki sikayetleri dikkate alirlar. :closedeyes: