deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
![190082hp2.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fu.goal.com%2F190000%2F190082hp2.jpg&hash=5062a9793faa37267435f68d90035ccd)
Yeni stat hakkında ipuçları veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ara transfer döneminde birçok oyuncuları için aldıkları teklifleri reddettiklerini dile getirdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman stat inşaatı, teknik direktör Samet Aybaba'nın geleceği ve transfer hakkında ilginç açıklamalar yaptı.
Stada yeni isim
Stadın isminin değişeceğinin sinyallerini veren Orman, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "38-42 bin kişilik bir stat düşünüyoruz. Stadın üstünün kapanabilir olmasını istiyoruz. İsim değişikliğine gideceğiz. Sponsorluk için anlaşma sağlama aşamasındayız. TT Arena benzeri bir formül olacaktır" dedi.
Hesap sormam, hesap görürüm
Eski başkan Yıldırım Demirören dönemiyle ilgili hukuki çalışmaların tamamlandığını dile getiren Orman, "TFF başkanının Beşiktaşlı olması benim açımdan bir sorun değil. 8 yıllık dönemde yapılanlar ortada. Ama genel kurulda hesap sorulmadı ve alkışlarla uğurlandı. Benden hesap sormamı bekliyorlar. Ben hesap sormam hesap görürüm. Mahkemeler hesap sorar. Bizim hukuki çalışmalarımız tamam" diye konuştu.
Aybaba konusunda büyük konuşmamak lazım
Samet Aybaba'nın geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Orman, "Biz 4 yıllık sözleşmenin sonuna kadar Samet hocayla çalışmak istiyoruz. Ama ilk yıldan da büyük laflar etmek istemiyorum" dedi.
Satmak yok
Birçok oyuncu için transfer teklifleri aldıklarını doğrulayan Orman, "McGregor, Escude ve Fernandes için teklifler geldiği doğru. Ama kadromuzu korumak istiyorum. Escude burada mutlu olduğunu söylüyor. Biz de kalmasına karar verdik" şeklinde konuştu.
Goal