Fifa manager 2013

alpay14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben arkadaşımdan fifa manager 2013 adli oyunu aldım yükledim crack adlı doyalari oyunun ıcıne atmamı söyledi bende atarken virüs programım rld.dll adlı dosyada virüs buldu arkadaşıma sorduğumda o virüs değil demişti sizce rld.dll adlı dosyayı izin versem pcim zarar görürmü

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaslar ben arkadaşımdan fifa manager 2013 adli oyunu aldım yükledim crack adlı doyalari oyunun ıcıne atmamı söyledi bende atarken virüs programım rld.dll adlı dosyada virüs buldu arkadaşıma sorduğumda o virüs değil demişti sizce rld.dll adlı dosyayı izin versem pcim zarar görürmü

Herhangi bir zarar vermez ama, antivirüs zararlı oLarak görüyor, başka crack indirmenize gerek yok, o crack skidrow'un..

alpay14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani herhangi bir sorun olmaz değilmi donma felan yapmaz pcde

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben pek yapacağını sanmıyorum.Zaten o virüs de değildir.Ama çok donma falan olursa bi' tarama yapıp silersin gider �� ama yok donma yapmaz.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kardeş merak etme o skidrow crackidir zarar gelmez binlerce bilgisayarda aynısı var herhangibi bir sorun olmaz

cestwo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öğrendiğim iyi oldu. bunca yıldır Skidrow lu crack yapıyorum daha virüs alarmı almamıştım.

Öğrenmiş olduk.:thumbup: