FIFA 2016 ile ilgili sorum var

stablefly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben oyunu almak için parayı falan hazır ettim malum bu sene çok da özendirici duruyor oyun. Ancak origin sayfasında sistem gereksinimlerini okuyunca emin olamadım. benim bilgisayar özelliklerim bu:

İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs), ~2.5GHz
Turbo Boost ile İşlemci Hızı 3.5 GHz
Ekran Belleği 2GB
Ekran Belleği Sürüm Nvidia GTX 950m
Ram 8 GB DDR3
Oyunun sistem gereksinimlerinde minimum i3 işlemci ile 3.0 ghz istediği yazıyor, malum benimde 2.5 ghz. önerilen ise i5 3.5 ghz. benim işlemcim bunlardan kötü mü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Merhaba arkadaşlar. Ben oyunu almak için parayı falan hazır ettim malum bu sene çok da özendirici duruyor oyun. Ancak origin sayfasında sistem gereksinimlerini okuyunca emin olamadım. benim bilgisayar özelliklerim bu:

İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs), ~2.5GHz
Turbo Boost ile İşlemci Hızı 3.5 GHz
Ekran Belleği 2GB
Ekran Belleği Sürüm Nvidia GTX 950m
Ram 8 GB DDR3
Oyunun sistem gereksinimlerinde minimum i3 işlemci ile 3.0 ghz istediği yazıyor, malum benimde 2.5 ghz. önerilen ise i5 3.5 ghz. benim işlemcim bunlardan kötü mü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Ultrada oynarsın

stablefly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya abi bir bana açıklasan olmaz mı ben anlamıyorum bu işlerden cahilliğime ver. O zaman nasıl oluyor oyun 3.5ghz falan istemesine rağmen benim 2.5 ghz ? Yani öğreneyim şu işi. Görünüşte daha az benim pc ya da öyle değil mi işte ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=470002]stablefly[/MENTION]

Kullandigin islemcide turbo boost diye bir özellik mevcut. Gerekirse 3.50GHZ'e kadar cikabiliyor. Ekran kartin ise fazlasiyla yeterli, yüksek ayarlarda oynaman icin hicbir engel yok.

Bunun yani sira islemciyi fazla kafana takma. Genel olarak her zaman abartirlar, önemli olan ekran kartinin yeterli olup olmamasi.

stablefly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamdır hocam çok teşekkürler ya :yes: