Fifa 2013 gamepad ayarı yapmak?

yusufum_56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben peste logitech gamepadim ile rahat oynuyorum fifa da çok farklı gamepad ayarları yapamıyorum da ingilizce olduğu için pesteki gibi fifada gamepad ayarları nasıl yapılıyor veya çözümü var mı ksıayoldan mesela pes ve fifa da koşu ve şut farklı tuşlar ayrıca fifa da şampiyonlar ligi kupası var mı çok kötü menüsü herkese teşekkürler:)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar ben peste kogitech gamepadim ile rahat oynuyorum fifa da çok farklı gamepad ayarları yapamıyorum da ingilizce olduğu için pesteki gibi fifada gamepad ayarları nasıl yapılıyor veya çözümü var mı ksıayoldan mesela pes ve fifa da koşu ve şut farklı tuşlar ayrıca fifa da şampiyonlar ligi kupası var mı çok kötü menüsü herkese teşekkürler:)

fifada gamepad ayarlarının çözümü yok çünkü çözümü olması için ortada bi problem olması gerekiyor.bence problem sende. google translate ile bile halledebilirsin,her aklımıza gelen soru için ayrı forum açmayalım lütfen. ve benden sana tavsiye geçme sen fifaya..pes oynamaya devam et;) çünkü yarın ''fifada verkaç nasıl yapılır çözene rep'' tarzı bir başlık görmek istemiyorum :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Fifa sempatizanlığı da yapıldığına göre artık konu kapanabilir.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
soruyu soran arkadaş haklı fifa da gamepad ayarları logitech marka olmayınca çileye dönüşüyor pesdeki o rahatlık yok ayrıca şu taktik yapma bölümüde hala çok hantal bi geliştiremediler adamın yerini değiştirmek için bi türlü hale sokuyor adamı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bende şu gamepad var, sorunsuz oynuyorum. Titreşimi bile çalışıyor.

kontorland-kt-1080e-analog-l.jpg

x360ce diye bir program var onun yardımıyla çözdüm ben işi.

Fakat yakında yeni bir gamepad almayı düşünüyorum.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
sadece şut ve orta tuşu değişik bildiğim kadarıyla

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Controller den değiştirebilirsin.Zaten fifa asıl gamepad ile oynanır.