Fifa 2011 Aktivasyon Kodu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Arkadaşlar zamanında parasını verip almıştık bir key .. şimdi bilgisayarımda fifa2011 i kaldırdım.

ben bu aktivasyon kodunu birisine verirsem yanar mı bu kod?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Birine verdiğini nereden bilecekler ki?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
nasıl yani?

yahu derdim aktivasyon kodu yanmasın telef olmasın:) bir de birisine verirsem bu kodu mail adresimi de mi verecem?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
kadıköy fifa 2011 oynuyor musun ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şöyle ki hangi bilgisayarın senin bilgisayarın olduğunu bilemezler. Diyelim ki bilgisayarına format attın sonrasında bir daha kuramayacak mısın Fifa'yı :) E-mail konusunda bir bilgim yok ama kurulum sırasında ya da oyun esnasında gerekiyorsa verdiğin kişinin kullanması gerekebilir. Bu konu da bir sıkıntı yaratmayacaktır çünkü sonuçta oyunda senin mail adresinin şifresini falan sormayacak - doğrulatmak için mail falan belki atıyordur o zaman sen kendin de aynı işlemi gerçekleştirebilirsin.

Reaksiyon puanı
2,148
Bi iki maç yaptım ısınamadım PC de yer de yoktu kaldırdım :)
Bana mı verecektin kodu hocam teşekkür ederim :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
bakın ben fifayı kaldırdım bir daha da kurmayı düşünmüyorum.ama bu aktivasyon kodu ile daha önce kendi mail adresimi kullanarak işlem yapmıştım.Ve bu aktivasyon kodu benim mailimle eşleşmişse başkasına verirsem kod yanar diye korkuyorum.
durum böyleyken ben bu aktivasyon kodunu birisine versem olur mu?

olur derseniz çekilişle bir konu ayarlar veririm taliplisine

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

Kadıköy:) sana vereb,l,ird,m ama anlarttıklarından sonra vazgeçtim:d

Reaksiyon puanı
2,148
Eksik olma hocam :D
aykutyenihan vardı forumda yasaklandı ama, görseydi keşke bu konuyu :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ben alırdım almasına ama felsefem daima korsan edinin olduğundan ihtiyacı olan biri alırsa daha makbule geçer. :D :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bu aktivasyon kodu korsan olayında olmuyor sanırım.. yani online oynamak için...?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kodu istediğinize verebilirsiniz. Üzerinden para kazanmadığınız sürece (satış değil de kiralamak gibi) hiç bir sorun teşkil etmemektedir.

İsterseniz siz yükleyip kaldırın sonra başka yerde başka bilgisayarla yükleyip Online sistemine girin.. yine de sorun çıkmayacaktır.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
daha önce bu kod ile mail adresimi kullanmıştım şimdi kodu vereceğim kişi kendi mailiyle aktivasyon gerçekleştirecek?

onaylıyormusun kowalskii ? bu arada görüşmelerimiz güvenliğiniz için kayıt altına alınıyor

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
daha önce bu kod ile mail adresimi kullanmıştım şimdi kodu vereceğim kişi kendi mailiyle aktivasyon gerçekleştirecek?

onaylıyormusun kowalskii ?

İlk kayıt olunurken verilen mail adresi ile aktivasyon yapılsa daha sorunsuz olur sanırım. Yani FIFA dan fazla mail gelmez, gelse de sen ona haber verirsin ya da ilet seçeneği ile gönderebilirsin maili. Başka mail ile aktivasyonda sorun çıkmaz bence. Neden dersen; mail adresini değiştirmişsindir belki. Diğer mail adresinden sıkılmışsındır. Özgürlük bu :D

Ben oluru varsa aynı mail adresinden devam derim, ama yeni mail adresinden de devam edilebiliir.

Aklıma şimdi geldi; benim virüs programında ilk hotmail adresimi vermiştim. Format attıktan sonra kurulumda dalgınlıkla gmail adresimi yazmışım. Hiç sorun çıkmadı. Hatta son formatta tekrar hotmail yazdım :D

bu arada görüşmelerimiz güvenliğiniz için kayıt altına alınıyor

Bunu anlamadım... Güvenlik ? :)

Bu aktivasyon kodu korsan olayında olmuyor sanırım.. yani online oynamak için...?

Anladığım şekilde yorum yapayım;

Oyun firmasının talep ettiği ücreti ödeyerek alınmış oyun paketi, aktivasyon kodu gibi bilgiler, tüm oyun özellikleri içindir. Yani o kod girilerek yüklenen oyun sonrasında online oynamak hiçbir yasa dışı şey içermez. Oynanabilir :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
kullandığım mail adresini vermek işime gelmiyor açıkçası zaten konuyu açtım.. çok sağol hocam sen de sağol diğer arkadaşlar da...

aydınlattınız bizi bir nebze:)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kullandığım mail adresini vermek işime gelmiyor açıkçası zaten konuyu açtım.. çok sağol hocam sen de sağol diğer arkadaşlar da...

aydınlattınız bizi bir nebze:)

O kendi mail adresini kullansın. Sorun çıkarsa, o arayıp durumu anlatır. (mail adresimi değiştirdim der mesela :))