FİFA 2010 da takılma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdoan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Slm arkadaşlar bende oyunu pc me yükledim oyun menüdeyken sorunsuz akıcı bi şekilde ama iş oyun oynamaya gelindiğinde oyunda nedense takılmalar oluyor grafik ayarlarını en düşükten en yükseğe ayarladım ama genede takılmalar oluyor sistemim c2d e4500~2,64/4 gb drr2 ram/9600gtsonic 256bit 1024mb ddr3 ekran kartı sizce neden kaynaklanıyo sorun sistemimdenmi yoksa oyunun yüklediğim dvd denmi :helpsmilie:?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sistemin yeterli. ekran kartı sürücülerini ve directx i güncelle. bundan sonra olmazsa oyunu kaldır ve tekrar kur. sorun çözülecektir tahminim.

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben öylede yaptım sildim yeniden yükledim ama malesef gene aynı..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bu takılmalar baştan beri var mıydı? Yoksa yeni mi oldu?

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
evet ilk yüklediğimden beri var oyunu yüklüyorum maça giriyorum ve takılmalar başlıyor birde grafikler çok iğrenç olmuş herkeste de böylemiki acaba ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sistem gereksinimlerine bakınca sorun yok gibi görünüyor. Olayın sisteminizle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyip oyunun ayarlarını minimuma getirin ve deneyin hala sorun varsa DVD den olabilir.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bunlara göre sorun işletim sistemiyle alakalı herhalde Windows 7 kullanıyorsun uyumlu olmayabilir dicem ama başka bir problemde PSU'n kaç watt ve hangi marka?

rockwar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fifa 10 ve NFS Shift "EA"nın son oyunları. Her iki oyunda da özellikle grafiksel sorunlar var.
Hem, oyunlar için yamaların çıkmasını hem de ekran kartı sürücülerin son versiyonlarını bekleyip yüklemeden bu sorunlar çözülmez. Bu söylediklerimde henüz yayınlanmadı...!

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bunlara göre sorun işletim sistemiyle alakalı herhalde Windows 7 kullanıyorsun uyumlu olmayabilir dicem ama başka bir problemde PSU'n kaç watt ve hangi marka?
işletim sistemiyle pek alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bu işletim sistemiylede sorunsuz olarak oynayanlarda var 2 ncisi PSU tan ta kesinlikle kaynaklanamaz tagan 2 force 700 watt kullanıyom fazlasıyla yeterli bence..

Fifa 10 ve NFS Shift "EA"nın son oyunları. Her iki oyunda da özellikle grafiksel sorunlar var.
Hem, oyunlar için yamaların çıkmasını hem de ekran kartı sürücülerin son versiyonlarını bekleyip yüklemeden bu sorunlar çözülmez. Bu söylediklerimde henüz yayınlanmadı...!
doğru ikiside EA nin oyunları ama nfs shifti sorunsuz olarak oynuyorum ekran kartımda nvidia. üstelik nvidia da hemen hemen aylık bi yana nerdeyse haftalık yeni sürücü driverları çıkartıyo ben fifa nın artık bi patch çıkarmasını bekliyecem...

yinede arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim ama dediğim gibi artık bir yama veya patchin çıkmasını bekliyecem...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
serdoan galiba yenisin flood yapma yani üst üste mesaj yazma.SDN Anayasasına:D göre bir ceza sebebi.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Dostlar arka arkaya mesaj yazmak yerine bi önceki mesajı düzenleyebilirsiniz

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kusura bakmayın arkadaşlar sürçü lisan ettiysekte ve ardarda mesaj yazdıysak ta..

beyazitli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben fıfa 2010 yukledım 512 ekran kartı 1 gb ram war yukledım we rusca bır hata werıro nacasıta grafica falan yazıor ne yapmalıyım bılen warsa yardım