Fifa 2009

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
mrb arkadaşlar bügün bi arkkadaşımdan bi oyun aldım fifa 2009 oyunu benden önce 5 arkadaşım yükledi ama sorun çıkmadı ben yükledim kendi pc me adamlar langırt oynar gibi çöp gibi çöp gibi çıkıyo kolları yere paralel ayakları birbirine bağlanmış gibi (gölgeler normal) ne olur yardım edin ekran kartını güncelle diyceksiniz ama nvıdıa sitesini kurcaladım bi türlü bulamadım güncelleyi acaba güncellersem kotama ne kadar yansır?
sistemim =
e2140 anakart
1 gb ram
7300le ekran kartı
160 gb harddisk
vindows vista basic

bide adamların resmi war aşada :helpsmilie:

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gülmekten yazamıyorum bu ne :D

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım sen ilk önce oyunu bilgisayardan tamamen kaldır.Ardından aşağıda verdiğim adresten gerekli dosyayı indir.Kurmadan önce ise ekran kartının eski sürücüsünü bilgisayardan kaldırıp restart çek.Ardından kurabilirsin.Sorun olacağını sanmam.

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Burda 7 Serisini seç,işletim sistemini ve dili seçip indir.60-70 mb arası birşey gönül rahatlığıyla indirebilirsin.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
süpermiş ya :D
böyle daha zevklididr :p

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Donanımhaberde görmüştüm hemen hemen aynı resmi orada yazmışalrı birşeyler bir orayada bak istersen

The_Climb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
muhahahahahahaha öldüm yaw gülmekten. azmr kusura bakma ama sen bu konuyu komik resim bölümüne de ekle :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Eehuehhe :D bu ne ya :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşım sen ilk önce oyunu bilgisayardan tamamen kaldır.Ardından aşağıda verdiğim adresten gerekli dosyayı indir.Kurmadan önce ise ekran kartının eski sürücüsünü bilgisayardan kaldırıp restart çek.Ardından kurabilirsin.Sorun olacağını sanmam.

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Burda 7 Serisini seç,işletim sistemini ve dili seçip indir.60-70 mb arası birşey gönül rahatlığıyla indirebilirsin.
arkadaşım ilk öncelikle teşekkürler ben baktım 109 mb görünüo indirip kurması sorun diil ama bide siz bakın aşadaki gibi yapsam olur mu ?

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
tusubasa kartal vuruşu yapmadan önce kolları açtığında da aynen böyle oluyodu ama sadece tusubasa açıyodu kolları hepsi değil :D:D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
arkadaşlar tmm sorun çözülmüştür
nası çözdünüz diyceqsiniz ilk başta o arkadaşın werdiği linkten dosyayı indirecektim ama son anda aklıma bişi geldi "eski windows cd lerimi kucalamak" hemen bi 3d cd si bulup taktım orda nvidıa die bi klasör wardi onun içinden yazılımı kurdum oyunu açtıımda herşey düzelmişti hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim teşekkürler sdn forum ALLAH'A ŞÜKÜR :p

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
the_climb kardeş sen istersen komiq resim bölümüne koyabilirsin izin wereiom :)