Fifa 15 Ultimate Team oyundan atma hatası

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Arkadaşlar merhaba. Ultimate team oynuyorum ve 2. klasmandayım 3 tane maçım kalmıştı. Online maç yapıyım dedim ve girdim formalar seçimi falan yaptım tam maç başlıcak oyundan attı ve yenik saydı. Hadi dedim internetimde sorun vardır hemen adsl reset yaptım , ping kontrolü vb testler yapıp tekrar girdim gene aynı şey oldu. Hadi dedim bundada hata vardır dedim bidaha yaptım gene aynı şey oldu ve 3 maçım boşu boşuna yenik sayıldım ve ligten çıkamadım. Arkadaşlar sizce bunun problemi nedir varmı bilen ? Yada sizdede böle bir problem oldumu ?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Connection has been lost with your opponent hatası mı verdi?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
We are sorry but there has been an error connecting to Fifa 15 Ultimate Team. You will be returned to the FIFA 15 Main Menu
[MENTION=74670]mazruf[/MENTION] Böyle bi hata verdi hocam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama internet bağlantımda falan gerçekten sorun yok yani lol falan açtım takır takır oynuyorum ne bilim başka online oyun açtım sorun yok. Pingim 45 falan herşey yolunda ama oyundan atıyor.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=74670]mazruf[/MENTION] hocam yardımınız için teşekkürler bende sizin söylediğiniz gibi repair yaptım şuanlık sıkıntı yok. Ama gerçekten 3 kere üst üste gelince çıldırdım yani 1. klasmana çıkıcaktım 2. klasmanda kaldık gene :D

Arifttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abicim biri ps3 te fifa 16 onarma nasil yapılıyor bıktım artık Her maçı yenik sayilmaktan

[MENTION=74670]mazruf[/MENTION]

Arifttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mazruf lutfen repair nasıl yapılıyor fifa 16 ps3 de soylesen bıktım artık yenip oyunndan atilmaktan

[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] kardeşim ps3 de fifa 16 da aynı sorun bende de var nasıl repair yapıyorsun pS3 de repair

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Mazruf lutfen repair nasıl yapılıyor fifa 16 ps3 de soylesen bıktım artık yenip oyunndan atilmaktan

@KatyPerry kardeşim ps3 de fifa 16 da aynı sorun bende de var nasıl repair yapıyorsun pS3 de repair

Origin'de oyuna sağ tıklayıp repair diyorsun o kadar. Ps3'te nasıldır bilgim yok maalesef.

Oyundan atması hile olabilir. Mesela bilgisayar sürümünde hileci çok, belki ps3 için de hile yapıyordur karşındaki.

Adam yenileceğini anlayınca bir tuşla oyundan çıkıyor, senin tarafından maç sayılmıyor ama karşıdaki oyunu kazanmış oluyor.

Arifttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Origin'de oyuna sağ tıklayıp repair diyorsun o kadar. Ps3'te nasıldır bilgim yok maalesef.

Oyundan atması hile olabilir. Mesela bilgisayar sürümünde hileci çok, belki ps3 için de hile yapıyordur karşındaki.

Adam yenileceğini anlayınca bir tuşla oyundan çıkıyor, senin tarafından maç sayılmıyor ama karşıdaki oyunu kazanmış oluyor.

[MENTION=74670]mazruf[/MENTION] sen yardimci olsan

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
FIFA 16 Oyun menüsünden, Customize-->Online settings-->privacy settings 'e girin, share usage data'da işaret varsa kaldırın. Bazılarında işe yaramış. Başka bir tavsiyede bulunamıyorum. Ps3 yok.

ce_Ye_GPI.png

4_Upnse5.png

u_QCMufc.png

Son düzenleme:

dgnemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fifa 15 Ultimate Team'de maçı bitiriyorum şu hata çıkıyor karşıma "Özür dileriz ama Ultimate Team sunucularına bağlantıda bir hata oluştu. (1069/409)" ve bu hata 3-4 kez art arda tekrarladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

taner0668

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fifa 16 ps3 bende bu hatayı alıyorum masıl duzeltirim

Arifttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardesim bu hatayi bende aldim zamaninda fakat nette tesadufen cozumunu buldum ve yaklasik 200 mactir atmiyor bende yazdim zaten yukarda yaziyor aldigim hata
COZUM
MAC bittikten sonra bir kere x tusuna basip hemen ardindan stat tusuna bas sonra tekrar hizlica 2 3 kere daha bunu tekrarla baslatip tekrar ac oyin sonunda toplam 3 4 kere bunu yapinca atmiyor insallah cozersi durumu tekrar yazarsin

Arifttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fifa 15 Ultimate Team'de maçı bitiriyorum şu hata çıkıyor karşıma "Özür dileriz ama Ultimate Team sunucularına bağlantıda bir hata oluştu. (1069/409)" ve bu hata 3-4 kez art arda tekrarladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
kardesim bu hatayi bende aldim zamaninda fakat nette tesadufen cozumunu buldum ve yaklasik 200 mactir atmiyor bende yazdim zaten yukarda yaziyor aldigim hata
COZUM
MAC bittikten sonra bir kere x tusuna basip hemen ardindan stat tusuna bas sonra tekrar hizlica 2 3 kere daha bunu tekrarla baslatip tekrar ac oyin sonunda toplam 3 4 kere bunu yapinca atmiyor insallah cozersi durumu tekrar yazarsin

Arifttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
COZUM

dalga geciyor demeyin subatta hatayi aldim artik satacaktim oyunu bikmistim fifa 14ve 15 oynadim ve hic bu hatayi almadim fakat mart ayinda buldugum youtube daki video sayasinde 4 5 aydir rahat rahat oynuyorum