FIFA 15 Gamepad Tuş Problemi(çok acil)

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam. Orjinal olarak aldığım FIFA 15'i eski sistemimde(formatlamadan önce) gayet rahat bir şekilde gamepadle oynuyordum. Pc'mi formatladım ve oyunu kurdum. Oyunu açmaya çalışırken mouse imlecinin yanındaki yuvarlak sürekli dönüyor, fakat oyun tepki vermiyordu ve açılmıyordu. Sabah tekrar denedim belki açılır diye ve oyun açıldı. Gamepad ile menüde ilerlemeye çalışırken X ile değil de üçgen ile ilerlendiğini farkettim yani X yerine üçgeni atamış oyun. Geri gelmek ise aynı kalmış, yuvarlak yani. Neyse maça girdim ayarları falan yaptım, pas üçgen, şut X ara pas kare oldu. Ne kadar ayarlardan ayarlasam da orada doğru görünen ayarlar oyunda bambaşka oluyordu. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden 😊😊

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
FİFA 14 oynuyorum yaklaşık 2 yıldır. bende de şöyle bir sorun oluyordu. dandik diyebileceğim 20 30 liralık gamepad lerde oyunun içinde yaptığın gamepadle uyuşmuyor. oyunda pasla şutu değiştirdiğinde mesela gamepad de çok farklı şeyler değişiyor. ben 5 6 dk uğraşıp ezberleyerek yapıyordum. kışın arkadaş logitech kol getirdi taktım. direk oyunun içinde gösterdiği tuşlardan ayarları yaptım ve sorunsuz çalıştı. fifa 15 de de durum aynı mı bilemem ama.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Taraf seçme ekranında gamepad stili seçme var. Klasik, İki buton vs. Orada RT-LT ile değiştirip klasik yap.