FIFA 14 Demo çıktı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
mC80tQn.jpg

stadyum, müzik listesi açıklanmış tt arenayı bekliyordum bu senede yok malesef. Donbass arena varsa bizde olmalıydık, la bombonera gelmiş çok iyi olmuş.

Akaaroa Stadium
Allianz Arena – Bayern Munich
Aloha Park
Amsterdam ArenA – Ajax
Anfield – Liverpool
Arena del Centenario
Arena D’Oro
BC Place Stadium – Vancouver Whitecaps
Camp Nou *NEW* (sort of)
Court Lane
Crown Lane
Donbass Arena - Shakhtar Donetsk *NEW*
Eastpoint Arena
El Libertador
El Bombastico
El Medio
El Reducto
Emirates Stadium – Arsenal
Estadio Azteca – Club America, Mexico
Estadio de las Artes
Estadio del Pueblo
Estadio Latino
Estadio Mestalla – Valencia
Estadio President G.Lopes
Estadio Vicente Calderon – Atletico Madrid
Etihad Stadium – Manchester City
Euro Park
FIWC Stadium (PS3 only)
Forest Park Stadium
Goodison Park- Everton *NEW*
Imtech Arena - Hamburg
Ivy Lane
Juventus Stadium – Juventus
King Fahd Stadium – Saudi Arabia
La Bombonera - Boca juniors *NEW
Molton Road
O Dromo
Old Trafford – Manchester United
Olimpico Arena
Olypmpiastadion – Hertha BSC
Parc des Princes – Paris Saint Germain
San Siro – Inter Milan/AC Milan
Sanderson Park
Santiago Bernabeu – Real Madrid
Signal Iduna Park – Borussia Dortmund
St James' Park – Newcastle United
Stade Gerland – Olympique Lyonnais
Stade Kokoto
Stade Municipal
Stadio Olimpico – Lazio/Roma
Stade Velodrome – Olympique de Marseille
Stadion 32,Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympik
Stamford Bridge - Chelsea
**** Park
Union Park Stadium
Veltins Arena – Schalke 04
Waldstadion
Wembley Stadium – England
White Hart Lane – Tottenham Hotspur

macitx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FIFA 13'ün aynısı diyenler neyin kafasında merak ediyorum, oyuncuyu kontrol etmek bir simülasyon oyununa yakışır şekilde zorlaştırılmış, FIFA 13'te sprinte basmadan sağ sol yaparak çalım atabiliyordum bu demoda sağ yapıyorum ardından hemen sol yapamıyorum adam sendeliyor dengesi bozuluyor. Pasları alırken pace control tuşunu kullanmak gerekiyor yoksa çok rahat müdahale edebiliyor rakip takım. Üst üste birkaç güzel pas görmeden atağa çıkamıyorsunuz. Ayrıca en sevdiğim özelliklerden biri de artık hızlı olan değil ikili mücadeleyi kazanan topa sahip oluyor. Attığınız mükemmel ara paslar rakip takımın son adamının kaçırdığınız adamla ikili mücadelesi yüzünden boşa çıkabiliyor. Simülasyon oyununa yakışır yenilikler olmuş. En zor modda oynayınca fazla şut çekme imkanı bulamadım oyuna da tam alışamadığım için ama Messi ile attığım Curve bana sanki televizyonda maç izliyormuşum gibi hissettirdi. Top fiziğini iyi geliştirmişler. Hoşuma gitmeyen tek yanı çim oldu nerde FIFA 12'deki çimler nerde bu çimler. Çok soluk geldiler bana

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
trailerlarda egzantrik hareketler yapıyorlar(pes dahil) maç içinde genelde gerek kalmıyor kondisyonu üst seviyede olan kazanıyordu. objektif arkadaşlar; bu sene genelde ,yeni oyun motoruna geçmenin etkisiyle, pes deki yeniliklerle ilgili daha çok haber yapıldı. Daha demo yu oynama fırsatım olmadı ama FIFA 14 de 13 göre farkedilir bir değişiklik var mı?(özellikle oynanış ve eğlence açısından) açıkçası trailerların geçen senekilerle bi farkı yok gibi [MENTION=366667]macitx[/MENTION] e ek olarak defansif -ofansif varyasyonlar, oyun planı/hakimiyeti,stratejiler, spikerler vs.. ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=112768]volgan[/MENTION]

13'e göre en büyük fark fizik paslaşmalar şutlar koşunlar dribling daha zor ve gerçekçi olmuş, en basit örnek adama pas attın adam pası hemen alıp kaptırıp gidemiyor, top ayağına geliyor topu alıyor vucudunu dengesini sağladığını topu kontrol ettmeye çalıştığını görüyorsun yani oyun daha ağır yavaş, ikili mücadeleler çok gerçekçi top saklama, vücudunu kullanma, el kol kullanma, tutma çekme hepsi gerçekçi ve ağır. Şut çekerken oyuncunun düşmesi kalkması ayağının içini dışını kullanması mükemmel kusursuz olmuş artık bu oyunla.

Varyasyonlarda çok gerçekçi mesela alda at bir arapas attın, arapasa koşan adamını topsuz alanda tutup indiriyorlar yada engelliyorlar arapasın boşa gidebiliyor yada tam tersi rasgele uzun yada arapas attın adamlar birbirleriyle itişip kakışırken hiç beklemediğin adamın boşa çıkıp kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor. Alışamadığım şey ise paslaşmalar çok yavas geldi pası yerden yuvarlıyorum rakip araya girip topu kapıyor kontraya çıkıyorlar çok gol yedim bu şekilde, pası düşünerek garanti paslaşmak gerekiyor.
Kaleciler ve defans çok hoşuma gitti zor seviyelerde pozisyon bulmak bile zor buldunuzmu atacaksınız aynı gerçek maçlar gibi.

fifa 13ten çok farklı oyun anlamında ilk maçta bunu anlıyorsunuz ama grafik ses aynı diyebiliriz. Bence pes sevenler bu oyunu hiç sevmeyecekler çünkü beceremeyip sevemeyecekler, pesle taban tabana zıt olmuş artık iyice. Öyle topu alayım sağdan soldan 20 tane pozisyona girip 5 gol atayım imkansız bilgisayara karşı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
FIFA 14 Demo Takım yaması

Yükleme
Yedek alın ve Rardan çıkartıp FIFA 14 Demo ana klasörüne atın değiştirilsinmi sorusuna evet deyin.

Kaldırma
Yedeğini aldığınız klasörleri geri kopyalayın

VkaAm4B.png

Version 1.0 changelog
---------------------------

* Eklenen Takımlar

- Argentina
- Brazil
- England
- Germany
- France
- Spain
- Italy
- Juventus
- Inter
- Napoli
- Real Madrid
- Atlético Madrid
- Ajax
- Galatasaray
- Fenerbahce
- Chelsea
- Liverpool
- Arsenal
- Manchester United
- River Plate
- Bayern Munich
- FC Porto
- Benfica

http://www.mediafire.com/download/lj24axndfy3y3fa/FIFA14DEMOMWM10.rar

adnan.and

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben indirdim oyuna girmiyor hiç açılmıyor orıgını ındırdım onuda kurdum uye de oldum tekrar gırınce actıve kod gır dıyor bu nasıl demo ya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar ben indirdim oyuna girmiyor hiç açılmıyor orıgını ındırdım onuda kurdum uye de oldum tekrar gırınce actıve kod gır dıyor bu nasıl demo ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya fifa 14 ü hiç beğeenmedin top fiziği falan iyide oyunda çok keskin dönüyo futbolcu kontrol edeniyom fifa 13 de bu kadar sert dönüş yapamıyoduk fifa 14 de messiyle bi döndümmü sağa sola bütün denge hız kesiliyo fifa 13 sanki daha gercekciydi en azından bu kadar keskin dönüşler yapamadığımız için futbolcunun hızı dengesi falan daha zor bozuluyodu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazıları peste çok kolay çalım atılıyo diyolar ama peste bilgisayara karşı oynandığı zaman çalım atmak çok zor ki pes te ben çok nadir çakım yiyorum ama fifada eğer çevik(hızlı olmasada olucevik olsun yeter ) driblingi iyi ve balance si yüksek oyuncuyla (messi iniesta arda turan gibi) defanstan alıp çalım atabiliyrum ama her zaman olmuyo tabi ama defanstan alıp çalım atsan bile sacma gelmiyo çünkü çalımlar çok gercekçi ama bunu fifa 13 de yaparken fifa 14 de bi türklü yapamadım oyunda adamı az kenara döndürüyüm diyorum bi bakmışım adam tamamen kenara dönmüş bi türlü kontrol edemiedim oyuncuyu fifa 14 de

Boranxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende pas sorunu var yanında adam var ona atıcagına gidiyor topu dısarı atıyor bazen rakibe atıyor abuk subuk paslar rakibe derken ole arkadasına atarken rakip alması degıl bildigibn önünde rakip yanında arkadası rakipe atıyor sizde yok mu bole bır sorun sorun bendemı cevap verir misiniz boşu boşuna oyunun günahını almıyalım :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar '' FİFA 14 DEMO ÇALIŞMAYI DURDURDU '' Hatasını çözümü :
ilk önce oyunun dosyasındaki directx i silin, sonra başka indirdiğiniz oyundaki diectx i oyunun dosyasına atın

YARDIM ETTİYSEM NE MUTLU BANA

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaleci hep gol yiyor en yavaş topu bile tutamıyor pasları dışarı atıyorlar yok bole birşey ya

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yamanın v2.5 versiyonu çıkmış, bu linkteki versiyonu yükleyince diğerlerini yüklemeye gerek yok. Bu yamalı haliyle bile full sürüm pes14'ten fazla takım ve stadyum olmuş:) süre yamasınıda yapınca full gibi oldu zaten.
http://www.moddingway.com/file/36993.html

v1 ve v2 yüklü olanlar sadece bunu yükleyebilir
http://www.moddingway.com/file/36975.html

HISTORY

Version 2.5 changelog

* New Teams Added

Galaxy
Sounders
América
U.N.A.M.
Atl. Mineiro
Corinthians
Flamengo
Santos
Aston Villa
Newcastle Utd
Bor. M'gladbach
Hamburger SV
VfB Stuttgart
Romania
Fiorentina
Shakthar
Vitesse

* New Stadiums : Allianz Arena, Amsterdam Arena, Estadio Azteca, Mestalla, Vicente Calderón, Imtech Arena, Juventus, Signal Iduna Park, St. James Park, Stadio Olimpico, Veltins Arena, White Hart Lane

* Cristiano Ronaldo Face. ( converted from FIFA 13 )

* Banners
* Balls

Version 2.0 changelog

* Fixed problem with missing hairs
* Fixed problem with penalty shootout

* New Teams Added

Everton
Swansea City
Bayer 04
FC Schalke 04
Lazio
Roma
Celtic
Rangers
Sporting CP
Athletic Bilbao
Real Sociedad
Valencia CF
Sevilla FC
Feyenoord
PSV
CSKA Moskva
Zenit
Belgium
Chile
Colombia
Mexico
Netherlands
Poland
Portugal
Turkey
United States
Uruguay

* Added stadiums : Old Trafford, Santiago Bernabeu, San Siro, Anfield, Stamford Bridge, Emirates Stadium, Etihad Stadium, Wembley
Thanks to FIFA TOTAL BRASIL - PATCH 2013
https://www.facebook.com/pages/FIFA-TOTAL-BRASIL-PATCH-2013/119830974873264

* Nike Incyte BPL automatically assigned when you play at home with FA Premier League
* New adboards

Version 1.0 changelog

* New Teams Added

- Argentina
- Brazil
- England
- Germany
- France
- Spain
- Italy
- Juventus
- Inter
- Napoli
- Real Madrid
- Atlético Madrid
- Ajax
- Galatasaray
- Fenerbahce
- Chelsea
- Liverpool
- Arsenal
- Manchester United
- River Plate
- Bayern Munich
- FC Porto
- Benfica
- Marseille
- Omlympique Lyon

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben henüz oynamadım tam sürüm çıkana kadar fifa13 ultimate team e devam ;)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tek kelime ile harika olmuş... daha söyleyecek laf yok. eksisini bulamadım.bazı arkadaşlar pas ve top kontrolü konusunda sıkıntı çekmişler. ama o top kontrolündeki bazı hatalar o kadar gerçekci olmuşki.. tekniği olmayan adama hızlı pas verirsen kontrol esnasında bocalaması kadar doğal bir şey olamaz bence. teşekkürler fifa ekibi..