FIFA 13 Yeni Bir Başlangıç & Sezon Başlıyor

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
[video=youtube;Lyqea5NBKr8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lyqea5NBKr8[/video]

[video=youtube;Ou5BYPmgVNc]http://www.youtube.com/watch?v=Ou5BYPmgVNc&feature=player_embedded[/video]

Kaynak

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Geçenlerde ps3 kafede pes oynayan çocuk golün tekrarını izliyor adam topu ayağıyla geri çekiyor öbür adamı geçiyor ve gol atıyor. Tepkiler aynen böylee vuhhhaaaa hareketeee baakk süpeeer lannnn mükemmeell filaannn :D İçimden kriz geçiriyorum. Onlara izletmek lazım bu videoları. Ve her zaman olduğu gibi FİFA gümbür gümbür geliyor sabırsızlanıyorum bu oyun için...

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Geçenlerde ps3 kafede pes oynayan çocuk golün tekrarını izliyor adam topu ayağıyla geri çekiyor öbür adamı geçiyor ve gol atıyor. Tepkiler aynen böylee vuhhhaaaa hareketeee baakk süpeeer lannnn mükemmeell filaannn :D İçimden kriz geçiriyorum. Onlara izletmek lazım bu videoları. Ve her zaman olduğu gibi FİFA gümbür gümbür geliyor sabırsızlanıyorum bu oyun için...
Hahahaha.Öyleleri bunları görse oynamayı bırakırlar.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bu fifa yüzünden ps3 alıcam ya pc dede güzel ama ps3 daha iyi bir frikik organizasyonu mert nobrenin ya la:DD

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu oyun varken pes oynayanları anlayamıyorum :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fifacılarda çok havalı oluyor siz oyununuza bakın insanları küçük göremezsiniz bize göre pes size göre fifa bitmiştir

sadesax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Busene Yine Fifa Pes Oynayanları Hiç Anlamıyorum Oyun Çok Hızlı Sanırsın Matrix

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Transfer sezonu bittiğine göre 1 ay içinde çıkar sanırım. Fifa Forever.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sakin ol hocam bir şey demedik, adam Pes'in Türkiye ceo su mübarek :D

tamam fifa 1. ise 1.dir biz sevmiyoruz gol atıyoruz size saçma geliyorsa susup oturun alay mı etmeniz mi lazım sanki o fifa oynuyorda kendini lord sanıyor sen git fifanın saçmalıkları ile uğraş kendi ilimde ps kafelerde oynayan tek kişi bile görmedim şimdi bunların hepsi salak beyfendi fifa oynuyor o dahi (brix sözlerim sana değil :D verseler ceo olurum valla)

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
2 sini de oynarım.simülasyon sevenler fifa ,arcade sevenler pesi beğenir.daha başka bir ifadeyle oynanışa pek fazla zaman harcamayan zevk almaya bakan pes,oynanışa çok önem veren fifa oynar.ben pesi daha çok oynarım ama fifanın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama pes bu sene 13 ile biraz daha toparladı.