Fifa 13 ultimate edition hakkında

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba.Sonunda key leri aldım şuan origin cd key var onu key e yazdım indiriyorum.Şimdi ise ultimate keyi de yazayım o paketi de indirsin dedim ama fifa 13 fut diye birşey geliyor next diyorum sonra bu kod kullanılmış diyor ing olarak.İkisi aynı anda inmediğinden mi böyle sorun çıkıyor.Ultimate keyi ayrı bir yere mi yazacağız.Acil cevaplarınızı bekliyorum...

Antibiotic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Live chat ile konuş yada önce oyun indikten sonra dene birde ama olmaması gerek öyle bir şey.Çünkü bende battlefield 3 aldım ve premium da aldım ilk normal girdim ve oyun inmeye başladı sonra peşinden premium keyi girdim ve DLC'ler hemen download etmeye başladı.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nasıl konuşuyoruz türkçemi yazacağız :D Şimdi aradım aldığım yeri o dosya insin sonra bi daha dene haber ver yeni kod vercem dedi.Siz ikisini aynı anda indirebildiniz mi arkadaşlar?

Antibiotic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nasıl konuşuyoruz türkçemi yazacağız :D Şimdi aradım aldığım yeri o dosya insin sonra bi daha dene haber ver yeni kod vercem dedi.Siz ikisini aynı anda indirebildiniz mi arkadaşlar?
Tabiki türkçe değil ama Google Translate iş görüyor :)

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yok yok kod kullanılmış önceden.İptal etsemde indirmeyi o inmiyor.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
o da fifa paketiyle birlikte iniyordur, heyecana gerek yok.. ultimate ayrı bi oyun olarak görünmez, fifaya eklenti olarak gelir.. oyunu ultimate olarak oynamanız için keyi bi kere girmeniz yeter

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
o da fifa paketiyle birlikte iniyordur, heyecana gerek yok.. ultimate ayrı bi oyun olarak görünmez, fifaya eklenti olarak gelir.. oyunu ultimate olarak oynamanız için keyi bi kere girmeniz yeter

Yani benim indirdiğim key ile birlikte ultimate te iniyormu :D

lord_790

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Sonunda key leri aldım şuan origin cd key var onu key e yazdım indiriyorum.Şimdi ise ultimate keyi de yazayım o paketi de indirsin dedim ama fifa 13 fut diye birşey geliyor next diyorum sonra bu kod kullanılmış diyor ing olarak.İkisi aynı anda inmediğinden mi böyle sorun çıkıyor.Ultimate keyi ayrı bir yere mi yazacağız.Acil cevaplarınızı bekliyorum...
arkadaşım keyleri demişsin kaçtane key verildi sana 1 tane değilmi