Fifa 11 Pc Demo Oynanış Videosu..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38

FIFA 11 PC Demo 15 Eylül'de Çıkacak.. Sonunda PS3 deki mükemmel oyunu PC'ye aktarmayı başarmışlar..

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hmm PC versiyonu adama benzemiş biraz şimdi.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu sene tamamdır ya.. Kral tahtını geri aldı :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

kendimi pesci olarak görüyorum.ama fifa bu sene harbiden farkli....cok iyi oyun yapmislar. pes sadece oyuncuların koşu stilini degistirmis gibi geldi; kaleciler,hakem,lisans,sesler stad atmosferi,stad sayısı hala cok eksik var videyodan bile anlasiliyo her türlü..ama fifa oyunu bastan yaratmis pc icin..fifanın tek begenmedigim yanı kale aglari peste hala daha iyi :) bu sene fifadayiz galiba

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
kendimi pesci olarak görüyorum.ama fifa bu sene harbiden farkli....cok iyi oyun yapmislar. pes sadece oyuncuların koşu stilini degistirmis gibi geldi; kaleciler,hakem,lisans,sesler stad atmosferi,stad sayısı hala cok eksik var videyodan bile anlasiliyo her türlü..ama fifa oyunu bastan yaratmis pc icin..fifanın tek begenmedigim yanı kale aglari peste hala daha iyi :) bu sene fifadayiz galiba

Sağol videoyu düzelttiğin için ben yapamamıştım :D

prens18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar videoda benim birşey dikkatimi çekti bi sahnede sanırım faulden sona oyuncu vuruşu kullanırken ps3 teki "x" tuşunu gösteriyor bunun pc videosu olduğunu emin misiniz acaba :(

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
arkadaşlar videoda benim birşey dikkatimi çekti bi sahnede sanırım faulden sona oyuncu vuruşu kullanırken ps3 teki "x" tuşunu gösteriyor bunun pc videosu olduğunu emin misiniz acaba :(

eminim resmi video zaten.. PES PC serilerinde de bu olay var.. % 100 PC ;)

Samwise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk video güzel ama sade oynamış hiç dribling veya özel skill göstermemişler, halbuki oyununun reklamı olsun diye kaydedip koyuyosun bari azıcık show yap. Ne pres skillerini nede çalım skilllerini kullanmamışlar.

2. video easy mode olduğu bariz belli, 2. videodaki AI genel olarak baz alınmamalı.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İlk video güzel ama sade oynamış hiç dribling veya özel skill göstermemişler, halbuki oyununun reklamı olsun diye kaydedip koyuyosun bari azıcık show yap. Ne pres skillerini nede çalım skilllerini kullanmamışlar.

2. video easy mode olduğu bariz belli, 2. videodaki AI genel olarak baz alınmamalı.

FIFA 10 'da ki hareketlere göz atabilirsin.. FIFA 11 de daha iyi olacaktır muhtemelen..

prens18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eminim resmi video zaten.. PES PC serilerinde de bu olay var.. % 100 PC ;)

ok kardeş ya ben de "pes"ciydim ama son 2 oyundur 2009-2010 hiç ısınamadım bir türlü oyuna özellikle de 2010 da penaltı vuruşları tam bir çileydi benim için hatta arkadaşlar tam gole giderken penaltı yaptırıyorlardı e ben de atamıyordum oyundan soğutmuştu açıkçası beni pes 2011 in de hali pek farklı değilmiş sanırım fifaya bir geçiş yapıcam başka çarem kalmadı :hammer:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

videonun sag üst kösesindede yazıyo fifa pc diye...oyunu ps3 icin yapıp sonra pcye cevirdikleri icin böle oluyo.pes serisinide ilk önce xbox icin yapip sonra pcye ceviriyo konami, pestede xbox buttonlari hatta xbox joypadi var malesef her sene