1ruby1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 38
FIFA 11 PC Demo 15 Eylül'de Çıkacak.. Sonunda PS3 deki mükemmel oyunu PC'ye aktarmayı başarmışlar..
kendimi pesci olarak görüyorum.ama fifa bu sene harbiden farkli....cok iyi oyun yapmislar. pes sadece oyuncuların koşu stilini degistirmis gibi geldi; kaleciler,hakem,lisans,sesler stad atmosferi,stad sayısı hala cok eksik var videyodan bile anlasiliyo her türlü..ama fifa oyunu bastan yaratmis pc icin..fifanın tek begenmedigim yanı kale aglari peste hala daha iyibu sene fifadayiz galiba
arkadaşlar videoda benim birşey dikkatimi çekti bi sahnede sanırım faulden sona oyuncu vuruşu kullanırken ps3 teki "x" tuşunu gösteriyor bunun pc videosu olduğunu emin misiniz acaba![]()
İlk video güzel ama sade oynamış hiç dribling veya özel skill göstermemişler, halbuki oyununun reklamı olsun diye kaydedip koyuyosun bari azıcık show yap. Ne pres skillerini nede çalım skilllerini kullanmamışlar.
2. video easy mode olduğu bariz belli, 2. videodaki AI genel olarak baz alınmamalı.
eminim resmi video zaten.. PES PC serilerinde de bu olay var.. % 100 PC![]()
arkadaşlar videoda benim birşey dikkatimi çekti bi sahnede sanırım faulden sona oyuncu vuruşu kullanırken ps3 teki "x" tuşunu gösteriyor bunun pc videosu olduğunu emin misiniz acaba![]()