Fifa 11 Ati Kasma, Fps Sorunu Sonunda Bitti

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Evet arkadaslar sorun malum fifa11 de kasma ve ani fps düsüsleri vardı ve bi yama bekleniyordu, EA yama yayınlamadi ama Ati 10.10 Driver güncellemesi sorunu cözdü.. medium ayalarlarda ani fps düsmesi yasamaktaydım yeni driverı yükleyince high seviyede oyun yağ gibi oldu...oyun ayarlarında vertical/sync isaretlemenizi tavsiye ederim..tabi uygun cözünürlügü vs deniyerek bulucaksınız artık..

Kart ve sistemize uygun driver için...
Ati
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Nvidia
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Nvidia da yeni güncelleme yayınladı ama ben Fifayı da yükleme dosyalarını da sildim gitti...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
nvidia nın güncellemesinin linkini paylaşabilirmisiniz?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
tamam teşekkür ederim indirip denedikten sonra buraya yazıcam sorunun çözülüp çözülmediğini

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ben nvidia güncellemesi yaptıktan sonra fifada sorun kalmadı.. donma yok..

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:14 ----------

güncellemeden sonra 4 saat gibi oynadık arkadaşla sorun olmadı hiç eskisi gibi donma da olmadı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
demek ki fifada sorun falan kalmadi sonunda.. vatana millete hayırli olsun...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
evet arkadaşlar bende yaptım nvidia güncellemesini hiç bir sorun olmadı teşekkürler :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
demekki oyunda bi sorun yokmus güncelleme olayi cözdü...benim emektar HD2600 Pro da daha is varmis..fifada kasıyodu artik yaslandi degistirmek lazim diyodum masallah güncellemeden sonra fifayida High oynatiyo Pes zaten High... kahraman kart yemin ederim heykelini dikicem :)

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende herhangi bir değişiklik olmadı. Ya da benim kasma problemim başkalarınınkinden daha farklı bir kasma türü. Çünkü çoğu kişi düzeldiğinden bahsediyor. Bende oyun takılmadığı dönemde yağ gibi akıyor. Ancak belirli aralıklarla bir kasmaya başlıyor ki oyun, sanki arka tarafta bir tarama başlamış gibi. İnanılmaz ağırlaşıyor bir anda. Kopyalama işlemi, virüs taraması filan başlamış gibi. Ama hiç öyle bir durum yok arka planda.

Şimdi virüs programını filan kapat önerileri gelecektir, ancak diğer oynadığım hiçbir oyunda böyle bir sorunum yok. PES yağ gibi akıyor mesela. Ama FIFA'da araya bu şekilde ani kasmalar geliyor.

P8700 2.53 Core 2 Duo
4 GB DDR2 800 Mhz Ram
1 GB ATI 4650 Mobility Radeon

Sizlerdeki kasma da bu şekilde mi onu merak ediyorum ben. Yoksa bilgisayarda belli ayar değişikliklerine gitmek durumunda kalacağım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
notebook galiba senin sistem.. ekran kartinin tam yettigini full oynatabilcegini düsünmüyorum...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ati benim karta artık driver çıkarmadığından kullanamıyorum :(

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
notebook galiba senin sistem.. ekran kartinin tam yettigini full oynatabilcegini düsünmüyorum...
Evet notebook fakat tam anlatamadım sanırım.

Oyunda sürekli bir kasma yok. Yani kasan oyun kendini belli eder. Ama 2-3 dakika yağ gibi devam eden oyun, sanki arkada yeni bir şey çalışmaya başlamış gibi kasmaya başlıyor. Sonra tekrar düzeliyor ve kafasına göre bu gidip gidip geliyor. PES'i full ayarlarda oynuyorum ve onda böyle bir sorun yok dediğim gibi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
grafik ve cözünürlük düsürüp denermisin

wako

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben nvidia güncellemesi yaptım ama fifa de bi değişiklik olmadı. sürekli donmuyor ama arada bi kasılma oluyor. 4, 5 maş sonrada oyun kapanıyor. nvidia özel bi ayar mı gerek? ekran kartım Geforce 9800GT 256 bit 1 GB

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
demek ki EA'nın yama cıkarmasini beklicez....

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
masaüstünde nvidia da sorun vardı bakalım o nolcak