Fiat Egea Sorular (Urban)

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
1. Şerit Takip Var Mı
2. Almaya Değer Mi (Ötv İndirimli) Hangi Motor Alcamıza Karar Vermedik

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
tüm aileye sadece baba değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

engelli kişi kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiçmi cevap yok

Son düzenleme:

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Bildiğim kadarı ile en ful donanım olan lounge pakette şerit takip var. Motor konusuna gelince benzinli mi yoksa dizel mi istiyorsunuz? Ayrıca 1.4 atmosferik motoru almayın 40.000 km' de yağ yakma sorunu başlıyor ve performansı çok düşük.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bildiğim kadarı ile en ful donanım olan lounge pakette şerit takip var. Motor konusuna gelince benzinli mi yoksa dizel mi istiyorsunuz? Ayrıca 1.4 atmosferik motoru almayın 40.000 km' de yağ yakma sorunu başlıyor ve performansı çok düşük.
Bu yağ yakma sorunu nedeniyle ben de 1.4 Benzinli Egea almaktan vazgeçmiştim. Sikayetvar.com'da bu konuda çok şikayet var.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bu yağ yakma sorunu nedeniyle ben de 1.4 Benzinli Egea almaktan vazgeçmiştim. Sikayetvar.com'da bu konuda çok şikayet var.
Bu sebepten Egea'dan vazgeçip Clio 4 almıştım. Onu almadan önce de Sikayetvar.com'dan yoyun şikayetlere baktım. Genelde Start-stop arızasından bahsediyorlardı. Fazla büyük bir sorun olmadığı için göze alıp Clio 4 aldım ve hakikaten start-stop arızası başladı. Benimki büyük bir sorun değil. Yani vitesi boşa alınca stop etmesi lazım ama genellikle stop etmiyor. Müsait bir vakit servise götüreceğim.

Şikayetvar'daki kronik sorunlarına iyi bakıp alın bence.