Fiat Ducato Maxi Van

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar panelvan bir araç alıcam.2004 model Fiat Ducato maxi van az yakıo falan dediler ancak biraz araştırma yaptım araç 2 yılda hurdaya dönüyormuş.Çok sorun çıkartıyormuş.Servisi rezaletmiş.Parçaları dandikmiş, hemde çok pahalıymış.

Sizce ne almalıyım.Ford Transit taş gibi diyorlar ama oda çok yakıyormuş.Sadece duyumlarım bunlar.Ama bencede Ducato'dan daha sağlam duruyor Transit.Eğer panelvan araç kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Obs dükkanda bir adet 2008 Scudo bir adet 2006 ducato var doblolar falanda var... Doblo dışında hiçbir modelden sorun çekmedik kimbilir kaç kez gittiler servise hiç sorun olmadı. Ducatonun motoru en yüksek modeli var 2.4 sanırım gayet stabil ve güzel bir araç hiçbir sorun yaşamadık kardeşim...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
2004 model Ducato 2.8 JTD maxi modelini aldık.Hayırlısı bakalım.İnşallah sorun çıkarmaz.İş için zaten.Mal dağıtımı yapılıcak.Şimdi uzun bir yolculuğa çıkıcak araç.İstanbul'dan başlayıp çanakkale bogazından gecıp bütün ege kıyılarını dolaşıp en son Alanya'da biticek serüveni.Yolda kalmasında araç ne olursa olsun.Zaten gelince satıcaz tekrar.Sıfır Transit alıcam.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
2004 model Ducato 2.8 JTD maxi modelini aldık.Hayırlısı bakalım.İnşallah sorun çıkarmaz.İş için zaten.Mal dağıtımı yapılıcak.Şimdi uzun bir yolculuğa çıkıcak araç.İstanbul'dan başlayıp çanakkale bogazından gecıp bütün ege kıyılarını dolaşıp en son Alanya'da biticek serüveni.Yolda kalmasında araç ne olursa olsun.Zaten gelince satıcaz tekrar.Sıfır Transit alıcam.

Aracı almışsın artık hayırlı olsun ama bana sorarsan Transit lider derim...:)(Geç oldu ama...)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
transitin alımı satımı kolay parçası ucuz ama çok yakıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
denilenler dogru ben 2012 model 0 dukato kasalı kamyonet aldım daha ilk bakımı olan 20000 bakımına gitmeden ana sase ile kasa arasındakı kasa şaseleri tenekeden yapıldıgı için yamuldu araç şehir içinde su dagıtmaktadır 80 su damacanası alabiliyor toplam 1,5 ton yükle çalışan araba ilk bakım gelmeden hurdaya cıktı ben aldım yandım siz almayın diye uyarayım dedim yada alacaklar var ise kasasını kendiniz yaptırınen azından tenekeden yaptırmazsınız