fettullah gülen Hristiyanlıgın truvası mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barttao

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yPUVfxzIFNI&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yPUVfxzIFNI&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PI27kQBUGNc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PI27kQBUGNc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CPmN7BQS6KA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CPmN7BQS6KA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

sözlerini kitaptan bakabilirsiniz

orcagada

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Brawo Fettoşa çok yakışmış papa yalakalığı.

Bunlar müslümansa iyi ki ateistim dedirtiyorlar bana.

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
eşşek hoşafdan ne anlar hesabı bu klipleri yapanlar f. gülen hoca efendinin yaptıklarından ne anlar onu kirletmekten baska isleri yok .... saygı görmemis medeniyet duymamis dinimizin özelliklerinden bihaber mahluklar.....

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocaların hocası papa hoca efendi.

Wıyyy,, edit ediyorum; son videoya göre şimdi biz gavur olsak hiç bi halt fark etmiyomuş.Hoca efendimiz öle diyor ise, dine gerek yok, deist (agnostik) olmak yeterli.

barttao

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wbmstr dedi ki:
eşşek hoşafdan ne anlar hesabı bu klipleri yapanlar f. gülen hoca efendinin yaptıklarından ne anlar onu kirletmekten baska isleri yok .... saygı görmemis medeniyet duymamis dinimizin özelliklerinden bihaber mahluklar.....

küresel barışa doğru kitabını okusana bi

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bu devlerin kapışması bizlerin işinegeldi bu geçici dönemim açıklarıdan bilgilenmek lazım birtarafa ergenekon bir tarafta cemaat oyunları hepsi kendi işine bakıyor ve bu yolda herşeyi mubah görüyorlar anlaşılan.bagımsız ve özgur birturkıyenın gelmesini temenni ederim....

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
orcagada dedi ki:

Sadece mslümanlara bakarak ateist olduysan cok yanlış yapmışsın. bilimum hindu dinlerini dene sana uygun olanı kesin vardır :D olmadı afrika yerlilerinin dinlerini dene belki ilime uygun olanını bulursun. Ha oda olmadı çinli filazofların inançlarına yönel belki Kur-an dan daha güzel yazılmış bi kitap bulur o inanca gecersin.
Gidipde Kendi ateistliğini müslümanlığa bağlayamazsın çünkü kimse sana müslüman olmadıgın için ateistsin demiyor.
Sakın seni taşlıyorum sanma sana ve inançsızlıgına büyük saygım var ama inançsızlıgını hiçbir inancı alet ederek yapmamalısın bence.

orcagada

Doçent
Reaksiyon puanı
0
calvaria dedi ki:
orcagada dedi ki:

Sadece mslümanlara bakarak ateist olduysan cok yanlış yapmışsın. bilimum hindu dinlerini dene sana uygun olanı kesin vardır :D olmadı afrika yerlilerinin dinlerini dene belki ilime uygun olanını bulursun. Ha oda olmadı çinli filazofların inançlarına yönel belki Kur-an dan daha güzel yazılmış bi kitap bulur o inanca gecersin.
Gidipde Kendi ateistliğini müslümanlığa bağlayamazsın çünkü kimse sana müslüman olmadıgın için ateistsin demiyor.
Sakın seni taşlıyorum sanma sana ve inançsızlıgına büyük saygım var ama inançsızlıgını hiçbir inancı alet ederek yapmamalısın bence.

Calvaria,

Tavrında Haklısın ama hiçbirşey anlamamışsın.Gelişme çağımda malesef tek görebildiklerim müslümanlardı.Yani bana örnek olabilecek ve dini sorgulatabilecek musevi yada hristiyan bir toplulukta değildim.Olsaydı da farklı olacağını sanmazdım ya herneyse...

Ama olayımız bu değil.Sen müslümanların örnek diye gösterdikleri,şakirtlerin uğruna can verdiği adamın haline bak,beni boşver ben tapacak bir şey aramıyorum zaten.Git de bu adamı nimetten sayıp elini eteğini öpenlere hinduluğu öner.

İslamı yücelten nur-i şah,islam mücahidi,pek sayın F.Gülenin haline bak.

Kuran konusunu da hiç açma istersen vaktiyle çok anlattık.Üstelik de biz sanırım fettullahtan daha dürüstüz.Hiç olmazsa inanmıyoruz diyerek sebeplerini açıklıyabiliyoruz.

O ve yandaşları gibi inanıyoruz ama azıcıkta kıvırtınca daha güzel duruyor gibi yalakalıklara sapmadan dürüstçe yapıyoruz yorumlarımızı.

Kandırmadan,ellibin tane anlam verip istediğmiz şekle sokmadan net olarak kuranı ve diğer kutsal sayılan metinleri yorumlayabilen tek grup ateistlerdir belki de.

Daha da anlamadıysan videoları tekrar izle dostum.

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Baştan söyleyeyim Fethullah Gülen ile ne manevi nede başka türlü bir bağım yoktur ama şu yukarıdaki maskaralığa cevap vermekte artık bir ihtiyaç oldu. Yukarıdaki videolara sırf sizin görüşlerinizi okşuyor diye şakşakçılık yapmak kimseye yakışmıyor.

İlk videodaki 2 soruya verilecek cevap gayet basit ve normal.
1-Hazret kelimesinin anlamını bilmeyenler yani dinle alakası sadece kulak dolgunluğundan ibaret olanlar için hazret manası nedir ve nerelerde kullanılıra bakmak lazım. Orda bence bu adam garip bir şey dememiş ve ortamın nezaketine uyacak şekjilde konuşmuştur.

2-Başbaşa yapılan görüşmeyi garip karşılayanlara sormak lazım; Hangi üst düzey görüşmede başbaşa kalınan anlar yoktur. Bu devlet başkanlaarı düzeyindede çok bilinen bir şeydir.

2. ve 3. videolarda ise sizlere bu haber denen vızırtıyı pompalayan ve yılıın 335 günü dine küfredip Kur'anı yerden yere vuran bir kanal söylüyor ve bu haber şeyimin üstündeki kelebek gibi duruyor!!! Orda gülen müslüman olmayanlarada merhamet etmek lazım diyor ki bu zaten dinimizin emridir bu gidipte alakasız yerlere çekip kelimelerle oynamanın izahı sadece bağnazlık ve sahtekarlıkla yapılır.

Son olarak fazla gevezelik etmeden şunu söyleyeyim. Şu forumda ve başka yerlerde bu haber diye izlediğiniz şeylere ve üsluba inanacak kadar zeka, kültür ve insani hasletlerden uzakmısınız?

Evet aynen öylesiniz alayınız zır cahilsiniz. Sizin gibi gerizekalılar olduktan sonra daha çoook insanımız olmadık cemaatlerin eline düşer.

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
BaRY dedi ki:
quazar dedi ki:
Sizin gibi gerizekalılar olduktan sonra daha çoook insanımız olmadık cemaatlerin eline düşer.[/b]

Sizin gibi nazik insanları toplumda görmek çok güzel.

Böyle bir rezalete saçmalığa ve ucuzluğa ancak bu kadar nezaket gösterilebiliyor!

narch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu forum iyice kirlendi bunu bugun daha iyi anladim.Forumda din karsitligi AKP dusmanligi ve son olarakta Fetullah Gulen olayi isiniz gucunuz yokmu sizin yahu hepiniz burayami toplandiniz.ilme ve bilime ihtiyac var boyle muhalefetlere degil.eskiden kahve koselerindeydiniz simdi forumlarda

serkanaltay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz ne görüpte okudunuzki atıp tutuyorsunuz.sizin gişbiler sadece böyle adamları karalayarak insanların zihniyetinde bitirmek istersiniz.
bir bakın bu adamın yurt içinde ve yurt dışında yaptırmış olduğu.Ülkemizde bulunan eğitim kurumları en iyileri bu adamın elinde.ve yurt dışındaki ülkelerde, afrikasından tutun rusya avrupa asya heryerde okulları var.ve bu okullarıda en iyi konumda.en iyi şekilde eğitim vermektedir.ama en önemlisi bu ülkelerde Türk kimliği ve islam tanıtılıyor.rusyada bunun sayesinde müslüman olan bir çok insan var.hatta bunu önelemek için rusya hükümeti bu okulları kapattı.islam ı önlemek için.ve sizde bu rusya gibi davranıyorsunuz.artık hangi ülkenin elemanısız bilemem...

serkanaltay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş bu tüpler heryerde.atar tutarlar.yalanlar iftiralar.bazen diyorum hiç sallama bile bunları ama işte tutamıyoz kendimizi :D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
orcagada dedi ki:
Daha da anlamadıysan videoları tekrar izle dostum.
İlk önce sunu söylemek istiyorum ben olaylara objektif bakmayı seven tarafsızlıgını korumaya calısan bi kişilige sahibim.şunu itiraf edeyim sana cevap vermeden önce Video ları izlemedim izlemeyide düşünmüyorum bunun nedeni ise bu adamın anlayamadıgım bi cekimi var benim üstümde izledigim zaman kendisine yakın hissediyorum kendimi yani onun yandaşı gibi hissediyorum ve bunun olmasını istemedigim için izlemek istemiyorum.
Ben sadece yazında gördüğüm bi nüyansı olumlu eleştirmek istemiştim.
Git de bu adamı nimetten sayıp elini eteğini öpenlere hinduluğu öner.
Eğer bi insanın bir ateisti görüp iyiki ki bilmemne dinine mensubum dedigini görürsem yemin ederim ona da aynısını derim.
Tavrında Haklısın ama hiçbirşey anlamamışsın.
Neye göre anlayışımı sorguluyorsun onu anlamadım asıl . Birşeyler anlamışımki cevap yazmışım. Benim hiçbir şeyi anlamadıgımı söyleyerek Anlaşılmazlıgı yarattın yani benim hiç birsey anlamadan fikir yürüten boş beleş bi insan oldugumu kastettin :S Şimdi ben asıl sen benim yazımdan bi şey anlamadın ki benim anlamadıgımı düşündün desem ne kadar yersiz olur sa senin de bunu demen cok yersiz ve düşüncesiz olmuş.
saygılarımla...

Edit not : kelime dagarcıgımın küçük olmasından kaynaklanan bir tarafa cekilebilecegini düşündügüm kkelimeleri düzeltmeye calıstım.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Her Zaman Sözleri Cımbızla Çekildi, Her zaman Cümlelerin ya başı Ya sonu Silinerek Söylendi. O yüzden Böyle Kimliği belirsiz Kişilerin Bu tarz Saldırı yapmaları Artık bayatladı. Herkes Kimin ne Olduğunu Çok İyi Biliyor. Video'yu hazırlayan Şahsı Muhteremler Acizliklerinden Ancak bu Kadarını başarabildiklerini Göstermektedirler. Bu Yüzden Böyle Üç beş Çapulcunun İsmi Cismi Belli olmayan Kişilerin Videoları Yine Aciz İnsanlar tarafından Kullanılarak Saldırmaktan Öteye Geçmiyecektir. Okudukları Kitapları Neresinden Çarpıtabilirim diye okumak yerine Nasıl Anlayabilirim Diye Okusa Okuyan Kişide birşeyler anlayacaktır, Ancak Bir Söz vardır "Yarım Doktor Candan, Yarım hoca İmandan eder" diye Bunların Ki de o hesap Daha 2 rekat Secde Etmemiş İnsanların kalkıp Hoca Efendinin Diyalog Çalışmasını Anlamalarını beklemekte Saçma Olur.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
nedir bu insanlardaki din saplantısı anlayabilmiş değilim :)

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ya adam müslüman olmayanada merhamet edelim diyor bunlar onu dahi suçluyor. Ne yani hadi hıristiyanları merhamet göstermeyelim deseydi ne olacaktı. En başta yine yukarıdaki chp kafalı azınlık yaygara koparacaktı ve adamın merhametsizliğinden dem vuracaktı. Ya bu azınlığın NE MAL olduğu iyiden iyiye ortaya çıktı son bir iki senedir. Bu ülkenin huzursuzlukl kaynağı zihni, ruhu satılmış kişiler bunlar. Bir va..na uğruna her biri bir bölgeyi ateşe verir.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Arkadaşlar bu tarz konular forumumuza ve üyelerimize zarar verir. Forumda elbette üyelerimizin paylaşma özgürlüğü sınırsız(Forum kuralları çerçevesinde) Ancak böyle konular üyelerin birbirleryirle tartışmasına ve forumun asayişini bozmaya yöneliktir. Herkesten biraz anlayış bekliyoruz...

Konu hem forum kurallarına uymadığından hemde tartışma çıkardığından ve tekrar çıkarabileceğinden dolayı sonlandırılmıştır.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...