Ferrari sahipleri dikkat

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
İşte İtalyan devinin Türkiye ile ilgili son kararı...

da7f6ede0af1771220dd2d725bc6e98f_k.jpg

Ferrari, Türkiye'de sadece FerMas tarafından satılan Ferrari'lere garanti devrini başlattı.

FerMas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak, sadece Tofaş çatısı altında yer alan FerMas tarafından Türkiye'de satılacak Ferrarimodellerine garanti verileceğini kaydetti.

Albayrak, bu kararın sektöre de bir örnek olmasını beklediklerini dile getirerek, bundan sonra ana üreticinin kararıyla Türkiye'de FerMas tarafından satılmayan hiçbir Ferrari modelinin geçerli garantikapsamında değerlendirilmeyecek olmasının önemine değindi. Albayrak, ''Ferrari'nin aldığı bu karar ile kayıt içi ekonomiye fayda ve ülkemizin vergi gelirlerine daha fazla katkı sağlayacak olmaktan dolayı mutluyuz'' değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'de Tofaş çatısı altında 8 yıldır Ferrari ile Maserati'nin markalarının distribütörlüğünü sürdüren FerMas'ın, aradan geçen süre zarfında 158 farklı Ferrari modelini kusursuz hizmet anlayışıyla sahipleriyle buluşturduğunu ifade eden Albayrak, 2012 yılı başından itibaren yine bir ilke imza atan FerMas'ın, müşteri aracını satsa bile 7 yıl boyunca yıllık bakım kapsamında yer alan araç genel kontrolünden motor yağı ve filtresi değişimine, fren hidrolik değişiminden işçiliğe kadar rutin kontrollerden ücret almadan hizmet veren satış sonrası uygulamasıyla da dikkat çektiğini kaydetti.

kaynak

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ferrarisi olan bilge düşünsün :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
tamam ben bir düşüneyim

unutulmazx

Doçent
Reaksiyon puanı
14
sanki sdn deki üyelerin hepsinde ferrari var :) yani bizi ilgilendirmiyor okumadım bile :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bizi ilgilendirmeyen bir haber. :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Garanti için hep Avrupa'ya gitmek zorunda kalıyorduk, gerçi özel kargo uçağımla gönderdiğim için pek sorun değil ama diğer arkadaşlarım adına sevindim.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Porsche Olsa Neyse :P Ferrari Koleksiyonum Var :P Oyuncak Araba :P Naapıcaz ? :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu garanti için satış fiyatının üzerine ne kadar daha eklenecek acaba :)

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yav bende tüp taktırdım garantiyi çizdik diye üzülüyordum.
Garanti zaten çizikmiş. :)