Fernandes'ten açıklamalar

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Manuel Fernandes, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

herkes_bana_bunu_soruyor_ben_burada_1379510111.jpg

İşte Fernandes'in yaptığı açıklamalar:

-TAKIM ARKADAŞLARIM ÖZGÜVEN İLE İYİ OYNUYOR-
"Takım, 4 hafta boyunca kendisini geliştirdi. Takım arkadaşlarım özgüven ile iyi oynuyorlar. Önemli olan kazanırken de gelişim sağlamaktı. Bu şekilde 4 haftayı kazanmak bizim için farklı oldu" dedi.

-SADECE OYUNCULAR DEĞİL, KULÜPTE ÇALIŞANLAR BİLE MUTLU-
"Takımda atmosfer iyi. Zaten ben kulübe geldiğimden beri bu atmosfer iyi. Galip geldiğimizde hava daha iyi oluyor. Şu an oyuncular değil, kulüpte çalışanlar bile mutlu. Nitekim insanlar mutlu olduğunda işini daha güzel yapabiliyor. Aynı zamanda saha dışında arkadaş ilişkileri çok iyi. Herkes birbiri ile iyi anlışıyor. Önemli olan saha dışındaki atmosferi, saha içerisine yansıtmak" dedi.

-HOCAMIZ NE İSTEDİĞİNİ BİLEN BİRİ-
"Hocamız ne istediğini bilen biri. Sadece biz oyunculara değil, kulüp içerisinde herkese çok iyi felsefe getirdi. "İstediğiniz şeyi yapana kadar sonuna kadar çalışmak..." Şu anda hocamız bunu bize gösteriyor. Bu konuda gerçekten çok başarılı" dedi.

-TAKIMDA ÇOK İYİ REKABET VAR-
"Takımdaki mantalite değişimi çok önemli. Aynı zamanda çok önemli isimler transfer edildi. Takımda çok kaliteli oyuncular var. Takım ne yapmak istediğini biliyor. Elinizde çok iyi oyuncular olabilir ama ne yapmak istediklerini bilmezler. Bu da bize yararlı olmaz. Takımda çok iyi rekabet var. Herkes çok iyi çalışıyor" dedi.

-BENİM İŞİMİ DAHA KOLAY YAPMAMI SAĞLADILAR-
"Gelen oyuncuların hepsi çok iyi oyuncular. Benim işimi daha kolay yapmamı sağladılar. Aynı zamanda herkesin ne yapmak istediğini bilmesi beni rahatlattı" dedi.

-YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY...-
"Yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara konsantre olmak. Biz her zaman önümüzdeki maça konsantre olursak uzun vadede net bir şey söyleyebiliriz. Şu an tek yapmamız gereken önümüzdeki maçlara konsantre olmak" dedi.

-HERKES BANA SORUYOR, BEN BURADA...-
Burada mutlu olup olmadığının konuşulması ile ilgili soruya; "Herkes bana bunu soruyor, ben burada mutluyum ve burada olduğum anların keyfini çıkartmaya çalışıyorum" dedi.

-GALATASARAY MAÇI ZOR OLACAK-
"Galatasaray maçı zor olacak. Sonuç olarak karşımızda son 2 yılın şampiyonu var. Biz geçen hafta oynadığımız futbolun üzerine koyarak oynamalıyız. Maç ortada bir maç. Maçın favorisini söyleyemem. Geçen haftaki performansın üzerine koyarsak ancak o zaman şansımız olabilir" dedi.

-TÜRKİYE LİGİ'NİN KALİTESİ YÜKSELDİ-
"Türkiye Ligi'nin kalitesi yükseldi. Çünkü aynı zamanda çok iyi yabancı isimler de buraya transfer oldu. Ancak yurt dışından oyuncu transfer etmek, Türk oyunculara daha az şans vermenizi gerektiriyor" dedi.

-YABANCI KURALI ADİL DEĞİL-
"Yabancı kuralı adil değil. Takımda ne kadar iyi çalışsa da kadroya giremeyen oyuncular olacak. Ama sonuçta bizler profesyonel futbolcularız ve bu kurallara uymak zorundayız" dedi.

-HER TAKIMA AYNI ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUM-
"Galatasaray maçından önce özel çalışma yaptığımı söylersem diğer rakiplere saygısızlık yapmış olurum. Her takıma aynı şekilde hazırlanıyorum" dedi.

-BEN DE İLK DEFA BU KADAR...-
"Pazar günkü maç için çok heyecanlanıyorum. Ben de ilk defa bu kadar çok taraftar tarafından destekleneceğim. Bizim taraftarlarımız her zaman böyle desteklemişlerdir. Yapmamız gereken elimizden gelenin en iyisini yapıp, maçları kazanmak" dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Adamsın Ferdi ....

Arabesk kaset yap ilk biz alalım .....

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Şu adam gibi korner kullanan birini bulamadık ya ona yanarım.. Kornerlerimizi hâlâ Sabri ve Engin Baytar kullanıyor.. Sneijder kornerleri deseniz onlar da aynı hikaye..

Maalesef CimBom bir maçta 20 korner kullanıyorsa bu, bizim için 20 adet zaman kaybı, rakip için de 20 kontra atağa kalkma tehlikesi demek...

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şu adam gibi korner kullanan birini bulamadık ya ona yanarım.. Kornerlerimizi hâlâ Sabri ve Engin Baytar kullanıyor.. Sneijder kornerleri deseniz onlar da aynı hikaye..

Maalesef CimBom bir maçta 20 korner kullanıyorsa bu, bizim için 20 adet zaman kaybı, rakip için de 20 kontra atağa kalkma tehlikesi demek...

aynen katılıyorumm bılader ıyı analız yapmışın inş. bu akşam işimize yara bu .. :D :D kusura bakma .... :D ama yine de senin takıma da basarılar diliyorum ama Avrupa Kupalarında :D