Fener'in stadı incelendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Chelsea maçı öncesinde Fener'in stadı UEFA tarafından denetlendi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, İngiltere'nin Chelsea takımıyla çeyrek final mücadelesi verecek Fenerbahçe'nin stadı, UEFA yetkilileri ve karşılaşmanın yayıncı kuruluşları tarafından incelendi.

Çeyrek final ilk maçının yapılacağı FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na ön hazırlıklar için gelen UEFA yetkilileri John Barton ve Frank Renekke ile karşılaşmayı naklen yayınlayacak Almanya'dan Premiere TV, İngiltere'den Sky TV ve Türkiye'den Star TV'nin yetkilileri stadı gezdi. Konuklara burada Fenerbahçe Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, medya sorumlusu Mehmet Çatay ve stat müdürü Ayhan Bak eşlik etti.

Canlı yayınlar için ön hazırlık çalışmasının yapıldığı toplantının ardından stat ve çevresi gezilirken, canlı yayınlarda kamera pozisyonları, medya mensuplarının bulunacakları yerler ele alındı.

Bu arada, rakip Chelsea'nin yetkililerinin de yarın FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelerek inceleme yapacakları bildirildi.

Kaynak

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
:) fenerli olmama rağmen yenebiliyorlarsa yensnleristiyorum.. yenemiyolarsada en az tane yesinler istiyorum :D

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Chelsea fenerbahçeyi ciddiye alıp oynarsa %90 alır bu maçı diye tahmin ediyorum ..

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
warkortali dedi ki:
Chelsea fenerbahçeyi ciddiye alıp oynarsa %90 alır bu maçı diye tahmin ediyorum ..

Bence ciddiye almazlar, şampiyonlar ligi çeyrek final maçı oynamaya değil, tatil yapmaya geliyorlar :D