Fener'de Lugano defteri kapandı

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Her fırsatta ayrılmaya niyeti olmadığını dile getiren Uruguaylı hakkında yönetim ilk ve son kez konuştu...

Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği başarılı performansla İtalya devlerinin transfer listesine giren Lugano’nun ayrılmak istemediğini açıklaması camiada sevinç yarattı. Başkan Aziz Yıldırım Uruguaylı futbolcuyu arayıp, “Kararın bizi memnun etti. Zaten seni göndermek gibi bir niyetimiz asla ol- madı. Şampiyonlar ligi mücadelesinde sana çok ihtiyacımız olacak” dedi. Bu arada başarılı savunmacının önümüzdeki günlerde İstanbul’a döneceği de bildirildi. Lugano Samandıra’da bir süre tek başına çalışacak.

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=75895

mesih_se

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkla konu bu kadar uyumsuz dengesiz olabilir .... Fener'de Lugano defteri kapandı ...kapandı demek ayrıldı, v.b. anlamına gelmiyormu ... ama içerik farklı bir şey söylüyor ....

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mesih_se dedi ki:
Başlıkla konu bu kadar uyumsuz dengesiz olabilir .... Fener'de Lugano defteri kapandı ...kapandı demek ayrıldı, v.b. anlamına gelmiyormu ... ama içerik farklı bir şey söylüyor ....

haberdeki başlık buydu bende ilk gördüğümde ayrıldı sandım ama :S

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gerçekten başlığı değiştirirseniz daha güzel olur belki az kişi girer ama iyi olır

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erdemgazetesi dedi ki:
gerçekten başlığı değiştirirseniz daha güzel olur belki az kişi girer ama iyi olır

Az yada çok kişi girmesi için açmadımki :S ben haberin başlığını attım oraya linke tıklarsan göreceksin eminim ;)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erdemgazetesi dedi ki:

Az yada çok kişi girmesi için açmadımki :S ben haberin başlığını attım oraya] Anladım yani sorun bitti anlamında kullanmışlar. saol paylaşımlarının devamını dilerim fakat sende başlığı değiştirebilirdin

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Biz buna çarpıcı başlık diyoruz daha çekici oluyor :D

heber için teşekkürler.