Fener'de büyük kayıp !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti.

49180_2_080705190528.jpg

Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak.

İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor.

Kaynak : LINK

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Oldum olası hayranım şu adama tam bir görev adamı şimdi fenerin bel kemiği ciddi bir yara almış durumda yeri çok zor dolacak dolduranlarda aurelio gibi verim sağlayamayacak ;)

Galatasaray'lıda olsam gitmesine üzüldüm

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bende bir GS taraftarıyım, aşağı yukarı TS ve FB de toplam 5 yıl futbol oynadı, her yıl futbolunun üzerine koydu, sakatlık nedir bilmedi, son turnuvada göstedi ki bu ülkenin en iyi defansif ön liberosu Aurelio

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
fener icin hakketen buyuk kayıp maldınadoya kaldı cunku :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Fener bahçe M.topal gibi yada linderoth gibi bi adam bulsun ki bu adamın yeri dolsun yoksa zor...

Basinas gündemdeymiş. Sanmıyorum ki bu adamın yerini doldurabilsin.

Bir gs taraftarı olarak her zaman tuttuğum takımda bu adamı görmek istemişimdir. Real betis süper bi transfer yapmış