Haber Fenerbahçe'ye 5 Transfer İddiası

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
20/21 sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'ye 6 oyuncu transfer edilecek iddiası atılmıştı. 1 tanesi gerçekleşti (Kim Min-Jae) , Kolasinac ise Yağız Sabuncuoğlu tarafından doğrulandı. Listedeki isimler ;

Gedson Fernandes dışında sürpriz bir isim göremedim. Onunla anlaşma detayları aşağıdaki gibiymiş. Siz bu transferler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,939
"Alexander Sørloth" un Geleceğini sanmıyorum
"Aaron Boupendza " 1 yıl güzel oynadı ama bu yıl ne yapacağı belli değil o yüzden bence boş transfer
"Gedson Fernandes" un geleceğini hiç sanmıyorum
diğerlerini tanımıyorum

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
20/21 sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'ye 6 oyuncu transfer edilecek iddiası atılmıştı. 1 tanesi gerçekleşti (Kim Min-Jae) , Kolasinac ise Yağız Sabuncuoğlu tarafından doğrulandı. Listedeki isimler ;

Gedson Fernandes dışında sürpriz bir isim göremedim. Onunla anlaşma detayları aşağıdaki gibiymiş. Siz bu transferler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fenerbahçe ne zaman Galatasaray'ın aldığı adamlardan vazgeçecek acaba

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,538
Şu listeden Kolasinac haricinde gelebilecek (Kim zaten geldiği için saymıyorum) yok. Fernandes'e takımın ihtiyacı yok zaten orta saha en şişik bölge daha İrfan kadroya giremiyor. Forvet için Wind alınsa çok tatlı olur.
O işler öyle olmuyor ya :D Menajerler geliyor oyuncuları öneriyor birçok takıma. Hangisi isterse veya hangisi parayı basıp alırsa şeklinde işliyor yurt dışı transferleri. Zaten özel olarak hocanın veya ekibin izlediği oyunculara kolay kolay başka takımlar sulanmaz.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
"Alexander Sørloth" un Geleceğini sanmıyorum
"Aaron Boupendza " 1 yıl güzel oynadı ama bu yıl ne yapacağı belli değil o yüzden bence boş transfer
"Gedson Fernandes" un geleceğini hiç sanmıyorum
diğerlerini tanımıyorum
Attığım hesap şu an Fonseca dışında yanılmadı diyebilirim. Fonseca konusunda herkes yanıldı çünkü yönetim beklentiyi arttırmıştı. İsmi geçenler kesin olarak gelecek diye her defasında diretiyor. Lakeoftears (bilmeyen varsa söylentisi olup gelmeyecek tüm isimleri tek tek yalanlayan birisi) ise bu hesabın hiçbir duyumunu yalanlamadı. Umarım gerçekleşir fakat yanlış olma ihtimali de her zaman var.
Allah Kerim , Scout Terim