Fenerbahçe'nin Yeni Formaları

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte F.Bahçe'nin yeni formaları!Sarı-lacivertliler, gelecek sezon bu formaları giyecek...

fb_forma.jpg
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre her sezona farklı dizayn edilmiş formalarla giren Fenerbahçe, geleneği sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, 2008/09 sezonunda da yepyeni formalarla sahaya çıkacak. Kulübün resmi forma sponsoru Adidas tarafından uzun süredir hazırlanmakta olan formalar, Başkan Aziz Yıldırım’ın görüşüne sunuldu.
Yıldırım’ın onayından sonra yeni sezonda hem futbolcular tarafından giyilecek hem de taraftarlar için Feneriumlar’da satışa sunulacak olan formaların üretimine başlandı.
Defile yapılacak
4 yeni üretim içinde her zamanki gibi klasik çubuklu forma yer alıyor. Çubuklunun öncekilerden farkı, sarı rengin omuzdan dümdüz aşağı değil, kollara inmesi. Chelsea’den esinlenen fosforlu sarı, Glasgow Rangers’inkine benzeyen enlemesine çubuklu ve Almanya Milli Takımı’nın formasının benzeri düz beyaz formalar bu sezonun yeni ürünleri olacak. Cuma günü Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenecek defileyle tanıtılacak yeni formaların satışına ertesi gün başlanacak.

forma.jpg

kaynak:HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Yine en iyisi çubuklu olan.

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu Almanya milli takımının formasına benzer olan forma benim hoşuma gitti!Çubukluda güzel ayrıca...

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sağ alttaki sarı beyaz yatay çubuklu formayı hiç beğenmedim.Bence en güzeli almanya milli takım formasına benzeyen forma.

Son düzenleme:

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
evet Almanyanınkine benzeyen forma bence de güzel

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yatay çubuklu forma celtic formasının taklidi

Majeste