Fenerbahçenin muhtemel rakipleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımını 3-1 yenerek play off turuna yükseldi. Sarı lacivertlileri oldukça güçlü rakipler bekliyor....

19816777.jpg

spacer.gif

Galatasaray ile birlikte ülkemizi şampiyonlar ligi'nde temsil eden takımımız Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda Salzburg'u saf dışı bırakarak play-off'a yükseldi...

9 Ağustos Cuma günü yapılacak olan kura çekimine katılacak olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerden 4'ü belli oldu.

Bu turdaki ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanşlar ise 27-28 Ağustos’ta oynanacak. Play-Off turunun ardından Şampiyonlar Ligi’nde mücadele, gruplarda devam edecek.

İŞTE O RAKİPLER

Arsenal(İNGİLTERE)

Milan(İTALYA)

Schalke 04(ALMANYA)

Lyon(FRANSA)

Zenit(RUSYA) - PSV(HOLLANDA) - Metalist Kharkiv(UKRAYNA) (Bu 3 takımdan biri gelecek)

Hürriyet

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hepsi çok zor Fener için.Bunlar Salzburg'a benzemez. Metalist desen bunların içinden en makulu gibi görünüyor.Ki adamlar 2 sene evel terör estiriyorlardı.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Ülkemin takımları kura çekimlerinde, harcanan paralara göre artık çekinen değil çekinilen takım olması gerekiyor.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arsenal ve Milan dışındakiler sıkıntı yaratmaz

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hayırlısı olsun. En kolayı gelsin isterim ama böyle büyük bir organizasyon da başarı hedefliyorsak hangisi gelirse gelsin elemeliyiz.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ballı takımlar karıştırılmış sanırım. :D
neyse konuya dönelim.
psv yahut metalist gelirse işimize gelir.
diğerleri ile de kafa kafaya oynar diyorum...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Dün macı izledim 90 dakika fener kazanmasına sevindim ama fenerin sol kanatı cok zatıf dikkat ederseniz dün adamlar hep ordan geldiler oraya cok yüklediler allahdan M.Topal o acıkların coğunu kapatıyordu kadlec cok zayıf kalıyordu orda Bana salzburg daha cok topla oynadı gibi geldi Musa Show becerileri olmasaydı zorlana bilirdi fener dün fenerin en iyileri sow ve topal dı zaten şimdi gelecek rakipler cok zor gibi fenerbahçe sol kanatı iyileştirmese bu rakiplere karşı işi zor olur.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ballı takımlar karıştırılmış sanırım. :D
neyse konuya dönelim.
psv yahut metalist gelirse işimize gelir.
diğerleri ile de kafa kafaya oynar diyorum...

dünkü maçın istatistikleri

opIdTxE.png

reali, manchesteri, schalkeyi ve en son arsenali yenen bir takıma laf çarpıyorsan senle futbol tartışmam bile.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne kadar iyi oynarsan oyna futbol bir şans oyunudur. Fenerin şansı yanında, bana lyon gelecek gibime geliyor. Kuralar ne zaman çekilecek.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arsenal gelecek diye tahmin ediyorum.

Ama olur da Lyon gelirse yenme ihtimalleri yüksek. Schalke ile ise heyecanlı bi rekabet yaşarlar.

Lyon,Schalke dışındaki rakiplere karşı şansları çok az