• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fenerbahçeli Hiç kimse Googleı kullanmıyacak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frespo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gerçekten konu dışı bölümüne en uygun konulardan birisi.. çünkü fake

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Hayır İngilizcede Takımlar Çoğuldur ve gramer olarak korekt yazılmıştır.

Ayrıca "Fenerbahçe" kelimesini Google "Arsenal" olarak algılıyor. Fenerbahçe Galatayı yeniyor yazın , Arsenal's winning Galatasaray diyor. Nası bi iştir bu

grammer olarakta yanlış. fb are THE strongest ... olmalıydı.

ne gereksiz bir yorum yazdım :surprised: :) ayrıca bu hata doğrumu bilmiyorum ama çok garip.fenerbahçe uyarmalı google yi.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Google translate gayet güzel çalışıyor.

image-C892_49864C90.jpg

Milli takımı tuutuğum için FB GS BJK vs yorumu yazamazdım. :D
Google ın (googılın) hizmeti de güzel olmuş.
Bu adamlar birinciliği hakediyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Gs liler SEvindi Heralde :D
Galatasaray yazınca ne çıkıo ki ?

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Acayip sevindiler yaa öyle böyle değil adnan polattan googla tebrik mesajı gelmiş diye bi duyumum oldu ama bilmem işte..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sevinin sevinin zaten sadece böyle sevinirsiniz
eee gerçek hayatta sevinemeyenler de böyle sevinio dokunmamak lazım :D

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar siz ne kadar milli değerlerinizi yola atmaya hazırlıklısınız. Böyle bişey oluyor ve sizde buna destek veriyorsunuz. Tamam Galatasaray'lı olabilirsiniz. Fakat Fenerbahçe'de bir Türk Takımıdır. Fenerbahçe, Galatasaray vb. gibi takımlar sayesinde futbolda Türkiye'nin adı duyulmuştur ve duyulmaya devam edecektir. Bu takımlardan birinin burda hiç sayılması söz konusu. Sizin yerinizde ülkesine ve değerlerine daha saygılı ve sevgili kişiler olsaydı emin olun bunları yapmazdı. Google'ın yaptığı da zaten büyük bir terbiyesizlik. Türkiyenin en iyi futbol takımlarından biri olan Fenerbahçeyi hiçe sayarak kendi devletinin takımlarından biri olan Arsenal'i yerine koyuyor. Bence bunu Google gibi bir sitenin yapması hiç doğru değil ve ayıp yani.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Fake den başka bir şey değildir... !!!

adszhu1.jpg

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Shwbiz, yada Frespo hangisini seviyosan. Saçmalama bunu dağa öncede Wikipedia da yaptın. Neden milleti boşuna galeyana getiriyorsun ? Koskoca Google Fenerbahçe gibi özel bir ismi neden çevirirken Arsenal diye çevirsin? :angry::icon_-1:

vlk4n

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ya birisi bu soysuzluğu açıklayabilir mi ? Hizmete geçen Google Translation şeyi tam bir terbiyesizlik. Bunu şikayet edelim Fenerbahçeliler olarak.

Alın size 2. büyük terbiyesizlik..

Bunu düzeltmek için daha doğrusu gugıla öneride bulunmak için Suggest a Better Translationa gelip The Best Fenerbahçe yazmak yeterlidir ya da Fenerbahçe are strongest team in Turkey yazmamız gerekiyor..

Bu mesajı görüncü güldüm kime googleye değil konuyu açan arkadaşa ilk mesajda the best fenerbahçe cümlesini türkçeden ingilizceye çevirmiş ilk cümleden tükçe olan sadece fenerbahçe var gerisi ingilzice neyi neye çeviriyoruz. Hiç gülesim yoktu valla

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya bunu ben yapmadım ben fenerbahçeliyim kim takımına böyle bişey yapabilir sonradan sorun düzeltilmiştir ama gerçekten böyle birşey oldu. ! şimdi olmuyorsa ben napabilrim ??

+

Koskoca google diyorsun da bunu çevirenler de insan yani . Türk olmaları da büyük ihtimal ee galatasaray da Türkiyenin büyük takımlaarından biri olduğu için bunu çeviren adamın galatsarayı tutması da muhtemel. :happy:

+
Ben gerçekten ciddi ciddi bir hatayı belirtiyordum sonra Venselos gibiler cıvıttı yani yanlış anlamasınlar zaten konu da cıvımaya müsaitti.. :sweatdrop:

Artık bu konuda kilitlensin fazla üstüme geldinizz aaa

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
English Turkish
I Love You = Seni Seviyorum

85651099tj3.jpg

English Turkish
I Love You Google = I Love You Google ?

21295034cf5.jpg

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar siz ne kadar milli değerlerinizi yola atmaya hazırlıklısınız. Böyle bişey oluyor ve sizde buna destek veriyorsunuz. Tamam Galatasaray'lı olabilirsiniz. Fakat Fenerbahçe'de bir Türk Takımıdır. Fenerbahçe, Galatasaray vb. gibi takımlar sayesinde futbolda Türkiye'nin adı duyulmuştur ve duyulmaya devam edecektir. Bu takımlardan birinin burda hiç sayılması söz konusu. Sizin yerinizde ülkesine ve değerlerine daha saygılı ve sevgili kişiler olsaydı emin olun bunları yapmazdı. Google'ın yaptığı da zaten büyük bir terbiyesizlik. Türkiyenin en iyi futbol takımlarından biri olan Fenerbahçeyi hiçe sayarak kendi devletinin takımlarından biri olan Arsenal'i yerine koyuyor. Bence bunu Google gibi bir sitenin yapması hiç doğru değil ve ayıp yani.

Helal olsun.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Bunlar hâlâ Galatasaray'ın üstün olduğundan bahsediyolar ya :D Farklı dünyalardayız sanırım.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ya bunu ben yapmadım ben fenerbahçeliyim kim takımına böyle bişey yapabilir sonradan sorun düzeltilmiştir ama gerçekten böyle birşey oldu. ! şimdi olmuyorsa ben napabilrim ??

+

Koskoca google diyorsun da bunu çevirenler de insan yani . Türk olmaları da büyük ihtimal ee galatasaray da Türkiyenin büyük takımlaarından biri olduğu için bunu çeviren adamın galatsarayı tutması da muhtemel. :happy:

+
Ben gerçekten ciddi ciddi bir hatayı belirtiyordum sonra Venselos gibiler cıvıttı yani yanlış anlamasınlar zaten konu da cıvımaya müsaitti.. :sweatdrop:

Artık bu konuda kilitlensin fazla üstüme geldinizz aaa

Boşver sen onları yaw. Biz senin arkandayız. Bi de o avatarını değiştirsen seni çok seveceğiz. :)

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bütün Takımlar Övülür Fenerbahçe Dövülür Olay Bundan İbaret Bunlara Hiç Gerenk yok Mayk :donatello:

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
neler saçmalıyorsunuz
bütün yorumları okuduktan sonra bir fb li olarak çılgına döndüm
ayrıca şu unutulmamalıdır : 4-1 чαиıмı sαямıs fєиєяßαhçє sєwqısı
fbbayrakgif.gif

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Google sorunu düzeltmiş. Şu an En İyi Fenerbahçe diye çeviriyor.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ee Fenerbahçeliler googlı kullanıyor mu yoksa ?

aslında hala düzelmemiş ama sadece biryeri tamda burası