YoungClever
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
gerçekten konu dışı bölümüne en uygun konulardan birisi.. çünkü fake
Hayır İngilizcede Takımlar Çoğuldur ve gramer olarak korekt yazılmıştır.
Ayrıca "Fenerbahçe" kelimesini Google "Arsenal" olarak algılıyor. Fenerbahçe Galatayı yeniyor yazın , Arsenal's winning Galatasaray diyor. Nası bi iştir bu
Ya birisi bu soysuzluğu açıklayabilir mi ? Hizmete geçen Google Translation şeyi tam bir terbiyesizlik. Bunu şikayet edelim Fenerbahçeliler olarak.
Alın size 2. büyük terbiyesizlik..
Bunu düzeltmek için daha doğrusu gugıla öneride bulunmak için Suggest a Better Translationa gelip The Best Fenerbahçe yazmak yeterlidir ya da Fenerbahçe are strongest team in Turkey yazmamız gerekiyor..
Arkadaşlar siz ne kadar milli değerlerinizi yola atmaya hazırlıklısınız. Böyle bişey oluyor ve sizde buna destek veriyorsunuz. Tamam Galatasaray'lı olabilirsiniz. Fakat Fenerbahçe'de bir Türk Takımıdır. Fenerbahçe, Galatasaray vb. gibi takımlar sayesinde futbolda Türkiye'nin adı duyulmuştur ve duyulmaya devam edecektir. Bu takımlardan birinin burda hiç sayılması söz konusu. Sizin yerinizde ülkesine ve değerlerine daha saygılı ve sevgili kişiler olsaydı emin olun bunları yapmazdı. Google'ın yaptığı da zaten büyük bir terbiyesizlik. Türkiyenin en iyi futbol takımlarından biri olan Fenerbahçeyi hiçe sayarak kendi devletinin takımlarından biri olan Arsenal'i yerine koyuyor. Bence bunu Google gibi bir sitenin yapması hiç doğru değil ve ayıp yani.
Ya bunu ben yapmadım ben fenerbahçeliyim kim takımına böyle bişey yapabilir sonradan sorun düzeltilmiştir ama gerçekten böyle birşey oldu. ! şimdi olmuyorsa ben napabilrim ??
+
Koskoca google diyorsun da bunu çevirenler de insan yani . Türk olmaları da büyük ihtimal ee galatasaray da Türkiyenin büyük takımlaarından biri olduğu için bunu çeviren adamın galatsarayı tutması da muhtemel. :happy:
+
Ben gerçekten ciddi ciddi bir hatayı belirtiyordum sonra Venselos gibiler cıvıttı yani yanlış anlamasınlar zaten konu da cıvımaya müsaitti.. :sweatdrop:
Artık bu konuda kilitlensin fazla üstüme geldinizz aaa
Bütün Takımlar Övülür Fenerbahçe Dövülür Olay Bundan İbaret Bunlara Hiç Gerenk yok Mayk :donatello:Arkadaşlar siz ne kadar milli değerlerinizi yola atmaya hazırlıklısınız. Böyle bişey oluyor ve sizde buna destek veriyorsunuz. Tamam Galatasaray'lı olabilirsiniz. Fakat Fenerbahçe'de bir Türk Takımıdır. Fenerbahçe, Galatasaray vb. gibi takımlar sayesinde futbolda Türkiye'nin adı duyulmuştur ve duyulmaya devam edecektir. Bu takımlardan birinin burda hiç sayılması söz konusu. Sizin yerinizde ülkesine ve değerlerine daha saygılı ve sevgili kişiler olsaydı emin olun bunları yapmazdı. Google'ın yaptığı da zaten büyük bir terbiyesizlik. Türkiyenin en iyi futbol takımlarından biri olan Fenerbahçeyi hiçe sayarak kendi devletinin takımlarından biri olan Arsenal'i yerine koyuyor. Bence bunu Google gibi bir sitenin yapması hiç doğru değil ve ayıp yani.
hehegoogle anladı gerçekleri ama anlamayanlar var.![]()