Fenerbahçe'den Arda'ya çılgın teklif! Yılda 5 Milyon Euro!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güneri Civaoğlu'nun bugün kaleme aldığı köşe yazısında G.Saray başkanı Adnan Polat'ın kendine Arda konusunda anlattıklarını yazdı. Fenerbahçe Polat'ın ifadesine göre Arda Turan'a yıllık 5 milyon avro teklif etti...

gunerixxxx.jpg

Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın sezon sonunda yurtdışına transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Sarı-kırmızılı takımda bu yıl sakatlığıyla beraber taraftar ile de iletişiminde problemler yaşayan Arda Turan için en büyük iddiayı ise usta yazar Güneri Civaoğlu 16 Nisan 2011 tarihli Milliyet gazetesinde ortaya koydu.

Civaoğlu Adnan Polat ile sohbetinde Polat'ın kendine Fenerbahçe'nin Arda'ya yıllık 5 milyon avro teklif ettiğini söylediğini yazarken, yaşanan gelişmeleri de özetliyor. İşte gündemi bir hayli meşgul edecek yazı ve Arda olayı...

"...

guneri7.jpg

BEYNE UÇUK YAPTIRAN TEKLİF

Boğaz'da bir mekânın terasında Galatasaray Başkanı Adanan Polat ile kardeşi ve birkaç yöneticiyle karşılaştık.

Bir süre lafladık.

Psikolojisini yansıtan konuşmalarımız aramızda kalsın.
Ancak yönetime talip olanların Polat başkanla ayrıntılı bir konuşma yapmalarında büyük fayda var.

Hatta...

Biz Galatasaraylıların yararlarına saygı gereği bu bir zorunluluk da...
Büyük projeler var, bunlar ıskalanmasın.

Ayrıca yeni yönetimi oluşturacak kadro Işın Çelebi'yi de dinlemeli.
Aslantepe'nin hayata geçirilişinin her dakikasında Çelebi'nin ter damlası vardır.

Riva projesi çok önemli...
Çelebi keşke yeni yönetim listesinde de olsa.

ARDA OLAYI

Adnan Polat'tan dinlediğim “Arda olayını” yansıtayım.
Arda gitsin mi, kalsın mı?

Bence “Arda'yı kazanmak istiyorsak gitmeli...”
Bu kadar DNA'sı Galatasaray olan bir genç adamı kırmak, inandığı değerleri sarsmak hainliği nasıl yapılabildi anlamak mümkün değil.
Polat anlatıyor:

Fenerbahçe Arda'ya yılda 5 milyon euro teklif etti.

Bizden yılda 1 milyon euro alıyor.
Kafasını dağıtmak bir yana beynini bile uçuklatacak bir miktar bu.
Florya tesislerinde çağırdım odama.

Ona olan en güzel duygularımızı bir kez daha hissettirecek kısa bir konuşma yaptım.

Sonra masanın üzerine bir kâğıt bir de kalem koydum.
“Al bunları. Bir odaya kapan. Kâğıda istediğin rakamı yaz gel. Ödeyeceğim.”

Gitti.

Çok geçmeden geldi.

“Başkanım çok teşekkür ederim. Hiçbir rakam yazmadım. Ben Galatasaraylıyım. En değerli olan şeyim bu. Siz neyi yazarsanız kabulümdür.”

Arda'ya bağıranlar, küfür bile eden edepsizler, onun futbolundaki estetiği, yüreğindeki güzelliği, Galatasaray DNA'sını anlayamayan sizler bu yaptığınızın nasıl büyük bir haksızlık, vefasızlık, kadirbilmezlik olduğunu anlıyor musunuz?

Arda, sarı kırmızılı formayı şerefle taşımış, teriyle ıslatmış, oyunuyla ve zekâsıyla çok ender gelen büyük futbolcudur.

Onun bu yıl geçirdiği sakatlık üstüne bir de psikolojik yıkıntı ancak 1-2 yıl Avrupa'ya gitmesiyle belki izleri silebilir.

Travmaya terapi olabilir.

Dönüşünde tekniğini, deneyimini daha da zenginleştirerek Galatasaray'da aslanlar gibi oynar.

Fenerbahçe de çok istekli olmasın.

Bonservisini alırken, anlaşmasına Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamasını önleyen öyle hükümler konur ki, bunları ne Fenerbahçe aşabilir ne de bir başka Türk takımı.

Arda zaten istemez ama üzerindeki baskıyı bu maddeler önler."

Sporx

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Herkes istediği yere gitme hakkı vardır ama gitmeden önce ben Ölümüne GS'liyim Ben nihat Doğanım Demeseler daha rahat geçiş yapa bilirler :):)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Olması hoş olur.
Millet ne derse desin, umurumda değil.
Arda ülkemizde son dönemde yetişen en kaliteli futbolculardan biridir.
Oyununu izliyoruz.
Karakter olarak'da kimse kötü diyemez.
Kız arkadaşı ile orada burada görünmesi kadar normal ne olabilir?
Bu adam gay mi ki, erkek arkadaşıyla gezsin?
Yalnız aşırı duygusal.
Bu tür herkesin önünde görünen kişilerin biraz yüreği nasırlı olması lazım.
Bunu başarabilirse kimse tutamaz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arda Fenerbahçem de görmek istediğim,en beğendiğim oyunculardan biridir.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Kendini yitirmiş bir adam...
>>Şahsen, Fenerbahçede görmek istemem..Ayrıca takımın havasını bozar..Şekil 2a;Gs da olduğu gibi...
>> fenere gelmesinde Nereye giderse Gitsin...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Arda bizim kaptanımız ve en değerli futbolcumuz. En doğru kararı verecektir, kulüp kal derse kalır git derse gider. Emre'ye benzemez kısacası, gerçek Galatasaraylıdır.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
FB de görmek istemeyeceğim bir oyuncu. Yurtdışında Master yapsın bence daha iyi olur...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yurt dışına gitsin, oynasın, pişsin, profesyonelleşsin, duygusallığı futbolu bıraktıktan sonra yaşamayı öğrensin, Avrupa hevesini alsın, öyle gelsin Fenerbahçe'ye gelecekse... Emre gibi.