Fenerbahçe'den 2. Anelka Vakası !

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Maçı İzliyorum tam Bir rezalet yine .!

Önder Turacı İstemeden Eliyle Gol Attı Ve Gole Sevinmedi. Hatta Yardımcı Hakeme kısa bi süre Gol Değil İşareti Bile Yaptı. Ama ısrarla gol verildi.

---

Turkcell Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Konyaspor – Fenerbahçe maçının ilk golü akılları seneler öncesine götürdü.

Karşılaşmanın 34. dakikasında kullanılan serbest vuruşta kaleci Öğuzhan’ın yumrukladığı top Önder Turacı’ya çarparak ağlara gitti. Hakem Kuddusi Müftüoğlu önce ‘iptal’ kararı verdi ve topun serbest vuruşla yeniden oyuna girmesini istedi. Ancak Müftüoğlu’nu kararından vazgeçiren şey, yardımcı hakem Nihat Mızrak’ın santraya koşması oldu. Konyasporlu futbolcular bu golde ‘elle müdahale’ olduğu yönünde uzun süre itirazda bulundular.

Önder Turacı’nın top ağlara gittiğinde sevinmemesi de dikkat çekti.

2005/2006 Sezonunda oynanan Konyaspor – Fenerbahçe karşılaşmasında yine aynı kalede yaşanan bir hava topu pozisyonunda hakem Özgüç Türkalp Anelka’nın attığı tartışmalı golde kurallara aykırı bir durum tespit etmemişti.

İşte Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçiren tartışmalı gol!..

Top Sağ Kolun Hemen İçine Çarpıyor ..

64669_2_081219205810.jpg

64669_3_081219210328.jpg

kaynak : http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=64669

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
64669_2_081219205810.jpg

İki Resim Arasındaki 7 Farkı Bulunuz :angry:

Nedir bu ya... Hep Konya maçlarında aynı rezalet. Tamam Konya Mevla Şehri, Hoşgörü diyarıdır ama bi yere kadar. Biz hoşgördükçe adamların yapmadıkları spor kalmadı sahada. :donatello:
Konyaspor iyi oynamamış veya puan almayı haketmemiş olabilir ama asla bu şekilde kaybetmeyi de haketmedi..:pinch:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hiç şaşırmadım nedense . hadi göremedin tamam niye iptal ettiğin şeyi değiştirirsin ? ? ? ? :angry:

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya önder turacı zaten yardımcı hakeme dönüp hayır değil gibisinden bi işater yaptı yasin mi can mıdır nedir adama geldi ne yapıyosun gol attın gibi bağırındı önder bişey diyemedi..

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
115838.jpg
"Golün kahramanı konuştu!"
Fenerbahçe'yi öne geçiren golü atan Önder Turacı, gol anını anlattı.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta, Sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Önder Turacı, "Bence hakem doğru kararı verdi" dedi.
Önder Turacı sözlerini şöyle sürdürdü " Öncelikle gol pozisyonu çok hızlı gelişti, ben kasti birşey yapmadım, top göğsümle omzumun arasına çarptı. Hakem gol kararında haklıydı. İlk önce sevinmedim çünkü hakemin ne karar verdiğini anlayamadım" dedi.

kaynak
gslilerin bu önder'in düşüncesi. ayrıca size ne oluyor. fenerbahçe'nin golleri sayılmazken, penaltıları verilmezken de sizi burada yorum yaparken görmek istiyoruz. baros gibi voleybolcuya sahip takımın taraftarının bunu konuşması çok tuhaf. hakem hata yaptıysa fenerbahçe'nin suçu ne. korkunun ecele faydası yok bu sene şampiyon olacağız.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gslilerin bu önder'in düşüncesi. ayrıca size ne oluyor. fenerbahçe'nin golleri sayılmazken, penaltıları verilmezken de sizi burada yorum yaparken görmek istiyoruz. baros gibi voleybolcuya sahip takımın taraftarının bunu konuşması çok tuhaf. hakem hata yaptıysa fenerbahçe'nin suçu ne. korkunun ecele faydası yok bu sene şampiyon olacağız.

Allahım Allahım :D

Bal Gibi GÖRDÜ Ve VERMEDİ !

2 Kere arar Değiştirdi.İzlemedin Galba maçı..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Don lastiği gibi bir konudur takım konusu çek çek uzar.
Ama uzamayacak tek konu ve tek gerçek var ÇarŞı alemde kral!!!

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
artık siz hafta sonu temiz lig istiyoruz diye pankartta açarsınız. yok yok açamazsınız derbi maçı unuttum. orada hakemin skora etki etmesinden korktuğunuz için buna cesaret edemezsiniz.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
artık siz hafta sonu temiz lig istiyoruz diye pankartta açarsınız. yok yok açamazsınız derbi maçı unuttum. orada hakemin skora etki etmesinden korktuğunuz için buna cesaret edemezsiniz.

hadi bakalım :donatello:

yenibirumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım buraya yorum yazan hep galatasaraylı arkadaşlar bu olay her takımın başına gelir adam elle gol atıp dünya kupasını aldı siz hala of of sanki gs hiç elle bir avantaj sağlamadı kendine boş laflarla beyin karıştırmayın boş işler bunlar para veriyormu size yok elle atmışl yok ayakla