14 Ekim 2008 #1 recai888 Öğrenci Katılım 31 Ağustos 2008 Mesajlar 80 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Fenerbahçe'deki Başarısızlığın Sorumlusunu hep beraber oylayalım ve konuşalım...
14 Ekim 2008 #2 E el_matador Öğrenci Katılım 16 Eylül 2008 Mesajlar 63 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 bana göre yönetimin yanlış transfer politikası..
14 Ekim 2008 #3 Yataghan Profesör Katılım 28 Eylül 2008 Mesajlar 1,111 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 Teknik Direktör Aragones'in Hataları
14 Ekim 2008 #4 Juggernaut Profesör Katılım 2 Mayıs 2007 Mesajlar 3,323 Reaksiyon puanı 41 Puanları 0 Teknik Direktör Aragones'in Hataları Yönetimin Yanlış Transfer Politikası Oyuncuların Yetersiz Performansı ve Maç Seçmesi Aziz Yıldırım'ın Taraftar Gruplarıyla İlişkileri Bunların hepsi ; Sakatlıkların pek etki edeceğini sanmıyorum.(Sakatlanmadan öncede kötü oynuyorlardı )
Teknik Direktör Aragones'in Hataları Yönetimin Yanlış Transfer Politikası Oyuncuların Yetersiz Performansı ve Maç Seçmesi Aziz Yıldırım'ın Taraftar Gruplarıyla İlişkileri Bunların hepsi ; Sakatlıkların pek etki edeceğini sanmıyorum.(Sakatlanmadan öncede kötü oynuyorlardı )
14 Ekim 2008 #5 aliihsangs12 Profesör Katılım 29 Nisan 2008 Mesajlar 1,348 Reaksiyon puanı 4 Puanları 0 Bence de hepsi çok önemli faktörler ancak Yönetimin Yanlış Transfer Politlkası ile Oyuncuların Yetersiz Performansı ve Maç Seçmesi arasında kaldım. Herşeye rağmen oyum Yönetimin Yanlış Transfer Politlkası 'na...
Bence de hepsi çok önemli faktörler ancak Yönetimin Yanlış Transfer Politlkası ile Oyuncuların Yetersiz Performansı ve Maç Seçmesi arasında kaldım. Herşeye rağmen oyum Yönetimin Yanlış Transfer Politlkası 'na...