Fenerbahçe'de şok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'ya giden ve idmanlara hemen başlayan Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolcu Deivid De Souza sakatlandı. Brezilyalı yıldız ayağında kırık şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Deivid'in uzun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=40960

Avusturya Kitzbühel'de yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımımız, oyuncumuz Deivid De Souza'nın antrenmanda sakatlaması ile sarsıldı.

Aragones'in ilk antrenmanında sol ayağı kırılan oyuncumuz Deivid, Kitzbühel'deki St. Johann hastanesine kaldırıldı.

Sol ayağında kırık tespit edilen oyuncumuz Deivid'in akşam saatlerinde Münih'e götürüleceği ve ameliyat yapılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe resmi sitesi
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12293/

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
EN AZ 6 AY YOK!..

Avusturya kampının ilk çalışmasında sakatlanarak sol ayak bileğinde parçalı kırık tespit edilen Fenerbahçeli futbolcu Deivid de Souza'nın sezonun ilk yarısını kapattığı bildirildi. Antrenmanda sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Brezilyalı futbolcunun röntgeni çekildi. Röntgen sonucunda sol ayak bileğinde parçalı kırık tespit edilen Deivid'in, sezonun ilk yarısında forma giyemeyeceği öğrenildi. Deivid'in en kısa sürede Almanya'nın Münih şehrine giderek ameliyat olacağı ifade edildi.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=117118

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
üzüldüm ya. fenerbahçede beğendiğim nadir adamlardan birisiydi.

haberde vermemişler. nasıl kırlmış? ikili mücadeleden mi? düz koşu yaparken mi? nedir yani?

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
koşarken ayağı çime takılmış galiba

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
koşarken ayağı çime takılırak kırılması bence çok zor bir ihtimal!2li mücadelede olmuştur.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Saha ıslakmış gazetede öyle okudum.Islak zeminde kayıp düşmesinede birşey demezsiniz herhalde :D

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
m1903 dedi ki:
Saha ıslakmış gazetede öyle okudum.Islak zeminde kayıp düşmesinede birşey demezsiniz herhalde :D

ben beton zemin de kayıp düşüyom. kafa kol ayak karışık sakatlanıyor ama hiç öyle kırık filan olmuyor. bence biri biçmiştir ama kim ? ben luganodan şüpheliyim :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Adı üzerinde spor bu sakatlanabilirsin en basit nedenden bile, ben ayağımın üstüyle topa giren kramponlu arkadaşın tabanına vurdum çok şiddetli bir şekilde kırılmadı.Ama 2 gün üstüne zor bastım.Herşey olabilir futbolda :)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe'nin Avusturya'da yaptığı hazırlık kampının ilk gününde, şanssız bir şekilde sol ayak fibula kemiği kırılan Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza bugün Almanya'nın Mühih kentinde ameliyata alınacak. Yerel saatle 15.00'de ameliyata girecek Deivid'in yanında, takımımızın fizyoterapistlerinden Michael Schulten ile tercümanlarımızdan Fatih Sönmez bulunacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12297/

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
anarchst dedi ki:
m1903 dedi ki:

ben beton zemin de kayıp düşüyom. kafa kol ayak karışık sakatlanıyor ama hiç öyle kırık filan olmuyor. bence biri biçmiştir ama kim ? ben luganodan şüpheliyim :D

Adamın günahını almayın ya :D bence ibrahim üzülmez dövmüştür hazır bugünlerde formda :D

Deivid'e acil şifalar dilerim açıkçası çok üzüldüm

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
souris46 dedi ki:
anarchst dedi ki:
m1903 dedi ki:

Adamın günahını almayın ya :D bence ibrahim üzülmez dövmüştür hazır bugünlerde formda :D

Deivid'e acil şifalar dilerim açıkçası çok üzüldüm

Zuaha çok iyiydi :)

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gecmis olsun ne diyelim en azından 3 ay oynayamaz ..

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
offf şimdi o idmnalara başlıcak lige alışana kadar nese bu sene devird yok

Geçmiş Olsun Devide