Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe Partizan ile 2-2 berabere kalarak, rövanş için avantaj sağlarken; özellikle yenilen goller ve orta sahadaki sorunlar büyük sıkıntı yarattı.
Sarı-Lacivertli yönetimin dünkü maçtan sonra sergilenen futbolu masaya yatırdığı ve ön libero konusundaki transfer çalışmalarını hızlandırılmasına karar verildiği ifade edildi. Yeni transfer için Kezman'ın iyi bir fiyata gitmesinin beklendiği, aksi taktirde Maldonado'nun bir Anadolu kulübüne kiralanmasının gündeme gelebileceği iddia edildi.

http://www.imagecross.com/

Daha önce ortaya atılan Senna, Xabi Alanso isimlerinin yanı sıra İspanyol medyası Fenerbahçe'nin Real Madrid'in Brezilyalısı Baptista'nın peşinde olduğunu iddia ederken, İtalyan basını Sarı-Lacivertlilerin Milan'ın 32 yaşındaki Brezilyalısı Emerson'u istediğini ileri sürdü.

İspanyol As Gazetesi'ne konuşan Baptista'nın menajeri Herminio Menéndez, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu resmen istediğini iddia etti ve "Real Madrid ve Roma Baptista için anlaştı ama bizim onayımız alınmadı. Baptista'yı Fenerbahçe de çok istiyor. Yakında karar vereceğiz" dedi.

İtalya'da ise Fenerbahçeli yöneticilerin Emerson için zemin yokladığını iddia edilirken, Sarı-Lacivertliler bu iki futbolcuyla ilgili haberleri doğrulamadı.

Alınacak yeni transferi bekleyen Teknik Direktör Luis Aragones'in Emre Belözoğlu'nun 90 dakika oynayacak form düzeyine ulaşmasını beklediği ve 15 gün sonra yıldız futbolcuyu ön liberoda oynatabileceği öğrenildi.

Aragones'in ayrıca yardımcılarından kaleci Volkan'ın da maçlara daha iyi konsantre olabilmesi için kalede iyi bir rekabetin oluşturulması istediği belirtildi.

Bu arada Fenerbahçe yönetiminin dün oyundan çıkarken formayı yere atan ve Burak'ın elini sıkmayan Kazım'a ceza vereceği öğrenildi.
Teknik Direktör Aragones'in "Görmedim, görseydim çok farklı bir tepki verebilirdim" dediği Kazım'ın uyarılacağı ve para cezasına çarptırılacağı belirtildi.

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42835

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orta sahada ön liberoya Aurelio tarzı bir oyuncu şart. Yoksa gruplarda işimiz zor. Senna gelsen tam süper olacak:D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir oyuncu almayacaklar bence.Ayrıca gelirsede senna gerçekten 10 numara bir oyuncu kaç maçını izledim auriello dan çok daha iyi bir futbolcu.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
2 maçını izlediniz adamın oda avrupa şampiyonasında yani bütün futbolcuların daha iyi transfer yapmak için pazara çıktıkları yerde. ve hemen aureliodan daha iyi dediniz. afferin yola devam.

sennanın iyi futbolcu olduğu konusunda sizinle hemfikirim. ama siz yiğidi öldürüyor hakkınıda yiyorsunuz...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben sennanın geçen sene oynadığı villerealde futbolu biliyorum en az 10 maçını izledim boş boğazlık yapmıyorum.Auriello hakkı yenmez ama senna gerçekten daha iyi futbolcu bu yorumum auriellonun Fenerbahçeden gittiği için böyle yazdığımı düşünebilirsiniz ama böyle değil.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
iyi bir transfer şart
selçukun her topu geriye oynamasından bıktım, seyir zevki çok kötü bir futbol oynuyor, ayrıca çokta agır bir oyuncu