Fenerbahçe Ülker 80-72 Zalgiris Kaunas

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Turkish Airlines Euroleague top 16'da muhteşem bir performans sergileyerek 2'de 2 yapan Fenerbahçe üçüncü maçından da galibiyetlere ayrılarak 3'te 3 yaptı. Fenerbahçe Ülker Sinan Erdem'de Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'ı 80-72 yenmeyi başardı.

Final Four hedefine adım adım yürüyen Fenerbahçe Ülker Euroleague Top 16’daki 3. maçında grupta henüz galibiyeti bulunmayan Zalgiris Kaunas ile karşılaştı. Sinan Erdem'de yaklaşık 16 bin kişinin önünde oynanan ve NTV'den de canlı olarak yayınlanan maçta Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 80-72'lik skorla yenen Fenerbahçe Ülker'in Final Four yürüyüşü devam etti.
Uzun süreli sakatlıkları süren Vidmar ve Engin Atsür'ün yanı sıra, Kinsey, Kaya'nın da forma giyemediği Fenerbahçe Ülker'de Kaya'nın yerine kadroya 1993 doğumlu genç oyuncu Kerem Hotiç alındı.
Karşılaşmaya kötü başlayan Fenerbahçe bir ara 15-5 geriye düştü. Daha sonra toparlanan ve Zalgiris karşısında öne geçen Fenerbahçe Ülker ilk yarıyı 41-41'lik sonuçla bitirdi. İkinci yarıda özellikle savunmada başarılı olan Fenerbahçe karşılaşmadan da 80-72 galip ayrıldı.

http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/33523/123-yetmez

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bu maçı kaçırdım çok üzüldüm :D ama yenmişiz orası ayrı tabi :mrgreen:

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
4 eksik vardı widmar kinsey kaya biri daha vardıda hatırlayamadım şimdi olsun o kadarda :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
eksiklerimiz olmasa olay çıkacak euroleague'de :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
4 eksik vardı widmar kinsey kaya biri daha vardıda hatırlayamadım şimdi olsun o kadarda :D

Engin Atsür eksik bi de

şampiyon oluruz inşallah. ama final four bizim için güzel bi başarı olur :) önemli olan her sene çeyrek final, final four görmek:)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Engin Atsür eksik bi de

şampiyon oluruz inşallah. ama final four bizim için güzel bi başarı olur :) önemli olan her sene çeyrek final, final four görmek:)

evet engin di o sezonu kapatmıştı gerçi ama olsun. Kalanlarda yeter inş final four a kalacaz inş efesle final oynarız.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu oyunla Final Four zor. 2 maçtır oynar gibi yapıyor Fener. Kalan 3 maçın 2'si deplasman ve içerde Olimpiyakos. Grubu 1. bitiremezse Final Four hayal olur...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bu oyunla Final Four zor. 2 maçtır oynar gibi yapıyor Fener. Kalan 3 maçın 2'si deplasman ve içerde Olimpiyakos. Grubu 1. bitiremezse Final Four hayal olur...

bu oyunla derken fb bu kadroyla yapabileceğinin en iyisini yaptı. neden dersen:

1-) pota altı savunmacı oyuncularımız Widmar ve Kaya sakat

2-) dış alan savunma oyuncularımız Kinsey sakat Ömer Onan ise grip hasta hasta çıktı maça

e fb savunma takımıyken birden Thomas ve Mirsad hariç bütün savunma oyuncularından mahrumken yapabileceği en iyi oyunu oynadı.

sakat oyuncular gelince yine eski fb olacaktır. zaten fb gruptan çıkmayı büyük oranda sağladı gibi:)

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bu oyunla derken fb bu kadroyla yapabileceğinin en iyisini yaptı. neden dersen:

1-) pota altı savunmacı oyuncularımız Widmar ve Kaya sakat

2-) dış alan savunma oyuncularımız Kinsey sakat Ömer Onan ise grip hasta hasta çıktı maça

e fb savunma takımıyken birden Thomas ve Mirsad hariç bütün savunma oyuncularından mahrumken yapabileceği en iyi oyunu oynadı.

sakat oyuncular gelince yine eski fb olacaktır. zaten fb gruptan çıkmayı büyük oranda sağladı gibi:)

Ne zaman gelirler sakat oyuncularınız. Bildiği kadarıyla Vidmar sezonu kapattı. Kinseyin durumunu bilmiyorum.

Sakatlar bahane olamaz benim için. Her takımda olur sakatlık. Siena da Bo sakatlandı adamlar Top 16da galibiyet alamadılar. Vidmar, Kaya sakat olabilir. Lavrinoviç, Oğuz, Mirsad, Thomas, May bunlar yeterli değil mi. Jasivavicyus boşuna mı alındı bu takıma. İşin özü çok geniş kadrosu var. Bu kadro daha fazlasını yapmalı...

Gruptan çıkacağından şüphem yok. Bu oyunla grubu 1. bitireceğine hiç inanmıyorum...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ne zaman gelirler sakat oyuncularınız. Bildiği kadarıyla Vidmar sezonu kapattı. Kinseyin durumunu bilmiyorum.

Sakatlar bahane olamaz benim için. Her takımda olur sakatlık. Siena da Bo sakatlandı adamlar Top 16da galibiyet alamadılar. Vidmar, Kaya sakat olabilir. Lavrinoviç, Oğuz, Mirsad, Thomas, May bunlar yeterli değil mi. Jasivavicyus boşuna mı alındı bu takıma. İşin özü çok geniş kadrosu var. Bu kadro daha fazlasını yapmalı...

Gruptan çıkacağından şüphem yok. Bu oyunla grubu 1. bitireceğine hiç inanmıyorum...

Widmar kapattı sezonu. Kinsey ve Kaya gelecek. Ömer de hastalığı atlacak. önümüzdeki maçlarda daha iyi olacak fb.

May ve Lavrinoviç'i Kaya ve Widmarla bir tutmak doğru değil. çünkü çok farklı oyuncu tipleri. Kaya ve Widmar savunma ağırlıklı oyuncular. fbnin oyuncu kadrosunun geniş olduğu doğru zaten onun için 3te 3 yaptık. ben diyorumki bu kötü oyun geçici. final foura gelmeden düzelecek:)

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Widmar kapattı sezonu. Kinsey ve Kaya gelecek. Ömer de hastalığı atlacak. önümüzdeki maçlarda daha iyi olacak fb.

May ve Lavrinoviç'i Kaya ve Widmarla bir tutmak doğru değil. çünkü çok farklı oyuncu tipleri. Kaya ve Widmar savunma ağırlıklı oyuncular. fbnin oyuncu kadrosunun geniş olduğu doğru zaten onun için 3te 3 yaptık. ben diyorumki bu kötü oyun geçici. final foura gelmeden düzelecek:)

Taraftar hep umutla bakar, haklısın... Umarım ben yanılırım Final Four'da izleriz Fenerbahçeyi...