Fenerbahçe finalde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Euroleague Kadınlar yarı final mücadelesinde Fenerbahçe ile Fransız temsilcisi Tango Bourges karşı karşıya geldi. NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan maçı 59-50 kazanan Fenerbahçe finalde Galatasaray Odeabank'ın rakibi oldu.

fener600_MWJK1.jpg

Bir destan da Fener'den!

Türk basketbolu adına büyük bir başarıya imza atan Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe pazar günü saat 16:00'da NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak final maçında Avrupa'nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, güçlü rakibi karşısında üst üste basketler kazanırken, savunmada da başarılı bir performans ortaya koydu. Sarı-lacivertliler ilk periyodu da 13-6 üstün tamamladı.

İkinci çeyrekte skor üretmekte zorlanan sarı-lacivertliler, Tango Bourges karşısında 24-23 geriye düştü. Birsel Vardarlı'nın üçlüğü ile 26-24 yeniden öne geçen Fenerbahçe ilk yarıda bu skorla önde tamamladı.

İkinci devreye savunma hataları ile başlayan Fenerbahçe Fransız ekibinin sayılarına engel olamadı ve 31-28 geriye düştü. Oyunda yeniden dengeyi kuran Fenerbahçe son çeyreğe 1 sayı farkla 39-38 önde gitti.

Son çeyrek karşılık basketlerle başlayınca iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Son 8 dakikaya 45-44 önde giren Fenerbahçe giderek farkı açmaya başlasa da oyundan kopmayan Tango Bourges karşılık vermekte geçikmedi. Maçın son dakikaları iyi oynayan Fenerbahçe güçlü rakibini 59-50 yenerek finalde Galatasaray Odeabank'ın rakibi oldu.

NTV Spor

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Keşke bu başarıyı her yerde gösterebilsek... Helal olsun bayanlara....

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Tebrikler valla..
Özellikle GS nin yendiği takım hem ev sahibi, hem de son 2 yılın şampiyonuydu.
Ben FB ile GS nin rakibi finali oynar diyordum şahsen, şaşırttılar.

E Artık Finali izleriz keyifle. :)

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tebrik ederim çok çok güzel bir başarı iki takıma da helal olsun dostça bir final olması dileğiyle sonuçta kupa her türlü ülkemizin ;) Şimdi reklamımızı yapma vakti :) (Beşiktaşlıyım)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Her iki takıma da başarılar. Final adına yakışır bir derbi olur umarım.

Bayanlar bu ara atakta. Voleybol' da 2-3 senedir finalde hep Türk takımı var. Diğer branşlar da da görebiliriz İnşallah bu başarıyı ilerleyen yıllarda.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Başarılar fenerbahçe çıktı diye sevindim ama finalde 2 türk takımın olduğuna daha çok sevindim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Fenerbahce futbol disinda butun biranslarda zirveye oynuyor avrupada bu buyuk bir basari