Fenerbahçe Aurelio ile 1 yıl daha

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Yıldız futbolcumuz Mehmet Aurelio mukavelesini bir yıl daha uzattığını açıkladı

Yönetimimiz, önceki gün yıldız futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu ile görüşüp, sözleşmede iyileştirmeye gitti.Bunun üzerine tek taraflı olarak uzatılan sözleşme kabul edildi. Fenerbahçemizdeki Aurelio bilmecesi çözüldü. Yönetimimiz ile Brezilyalı futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu ile yapılan iki görüşmede taraflar mutabakata varamamış, Kulübümüz de Aurelio’nun sözleşmesini tek taraflı olarak uzatıldığını açıklamıştı. Ancak yıldız oyuncunun da mutlu olmasını isteyen yöneticilerimiz, menajer Bayram Tutumlu ile bir kez daha görüştü ve Aurelio’nun isteklerini de dikkate alarak sözleşmede iyileştirmeye gitti. Bu iyileştirmeden sonra sözleşme Futbol Federasyonu’na gönderildi. Federasyon sözleşmenin bir yıl daha uzatılmasını onayladı.

HARİKA OLACAK

İyileştirmeden hayli memnun olan ve Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynadığı iki maçta da başarılı bir performans sergileyen Aurelio, “Bir çok kulüpten teklif aldım. En ciddi teklifler İspanya’dan gelmişti. Ancak ben Fenerbahçe’de olmaktan mutluyum. Ailem de İstanbul’da yaşamaktan keyif alıyor. Fenerbahçe’de bir yıl daha oynamak benim için harika olacak” dedi.

kaynak : http://www.fenerbahce.com/haberler/28979.php