Fenerbahçe aklını çeldi

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Fenerbahçe aklını çeldi

17-05-frank-ribery.jpg

Fenerbahçe
'nin kıskacında olduğu ileri sürülen Franck Riberyile ilgili Avrupa basınında yer alan haberler hız kesmiyor! Alman fussballtransfer ve Fransız Le10 Sports'tan sonra bu kez de Top Mercato, Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmeye kararlı olduğunu duyurdu. Haberde, "Fenerbahçe liderleri, Bayern'in 'Kaiser'i Franck Ribery'yi yeniden İstanbul'a döndürmek için aklını çelecek rakamları gözden çıkardılar. Korsikalı Ribery, İstanbul ve camileri hiç unutmadı" denildi

İyi para kazanıp iyi vakit geçirir
Top Mercato, Franck Ribery'nin bu kez İstanbul'da kendini daha sağlam hissedeceğini, İstanbul'un tadını daha çok çıkarabileceğini ve iyi para kazanabileceğini yazdı.

KAYNAK

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Tatile gelir demek istemişler.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tatile gelmesine gelir de kadikoy de de nereyi gezeceklerse :)

fener dedigi yoksa kizkulesi mi aklini celdi :)

Fenerbahçeli olmadığınız halde gelip sinirlendirecek yorum bırakıyorsunuz.Sonra tartışma çıktı oluyor.Lütfen kendi takımımızın bölümünde kendi takımımıza yorum yapalım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çok uyumlu bir futbolcu değil. Bayern Münih takım olarak şu anda çok başarılı olduğu için sırıtmıyor fakat takım içinde bir çok kişiyle kavgalı bir oyuncu. Fenerbahçe'ye daha iyileri layık. Bence bu oyuncu bir daha ülkemize gelmemeli.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kizma guzel kardesim latifelesiyoruz. bak buna bile sabredemiyorsun ve yinede spor bolumune mod aday adayi oluyorsun.

ve sen ribery nin yerinde olsan. almanyanin en guclu avrupanin sayili takimlarindan biri olan ve su an formunda zirve yapmis bir takimin oyuncusu hemde yildiz oyuncusu olarak kotu bir ani da yasadigin bir ulkeye belki biraz daha para icin doner misin ?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kizma guzel kardesim latifelesiyoruz. bak buna bile sabredemiyorsun ve yinede spor bolumune mod aday adayi oluyorsun.

ve sen ribery nin yerinde olsan. almanyanin en guclu avrupanin sayili takimlarindan biri olan ve su an formunda zirve yapmis bir takimin oyuncusu hemde yildiz oyuncusu olarak kotu bir ani da yasadigin bir ulkeye belki biraz daha para icin doner misin ?

Usta k.bakma da latife gibi durmuyor.Eğer gerçekten latife niyetiyle söylediysen, özür dilerim.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Usta k.bakma da latife gibi durmuyor.Eğer gerçekten latife niyetiyle söylediysen, özür dilerim.

valla latife yollu takildim :) hani cok ta masum degilim ama bi fener dusmani da degilim. sadece baskaninizdan nefret ediyorum o kadar . kardesim fenerli. yinede yasamasina izin veriyorum. dusun yani :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
valla latife yollu takildim :) hani cok ta masum degilim ama bi fener dusmani da degilim. sadece baskaninizdan nefret ediyorum o kadar . kardesim fenerli. yinede yasamasina izin veriyorum. dusun yani :)
Ya aslında klüplere başkan niteliğinde değil, isim niteliğinde bak.Sen başkanına mı aşıksın, antrenörüne mi aşıksın hayır.Kardeşine selamlar ellerinden öpüyorum =)

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Galatasaray Tecrübesinden Sonra Riberynin Fenerbahçeye Gelmeyesini İmkansız Gözüyle Bakıyorum.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş neyin kafasını yaşıyor bunlar anlamıyorum bu haberleri yaparken az gerçeklik payı verseler gam yemicem, bu adam ilk 11 de oynamasa eyvallah çekicem tamam olabilir..Sen Bayernden fenere gel hiç mantıklı değil :D

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ya aslında klüplere başkan niteliğinde değil, isim niteliğinde bak.Sen başkanına mı aşıksın, antrenörüne mi aşıksın hayır.Kardeşine selamlar ellerinden öpüyorum =)

ben takimi baskanindan ibaret gormezdim taaa ki bu takim bu baskana bu kadar sahip cikincaya kadar. herneyse konuya donuyorum. ribery fenere gelirse ben de sana fb formasi almazsam namerdim. hemde ribery formasi. ama ruyanda gorursun hehehe :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
artık yaşlanmaya başlamış futbolcuları için hefifden hafifden yer yapıyorlar,
gerçi bizde bu yönetim olduktan sonra 34-35 yaşındaki futbolcuları bile alırlar.