Fenerbahçe 1-3 Molde - Video, Maçın Özeti, Golleri | 17 Eylül 2015 Perşembe

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe 1-3 Molde | UEFA Avrupa Ligi A Grubu 1. Maç

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

Molde'nin penaltıdan attığı golü izle 0-1
Nani'nin golü izle-1-1
Fenerbahçe Molde maçı Elyounoussi'nin golü 1-2
Fenerbahçe Molde maçı Linnes'in golü izle-1-3

475629.jpg

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne şok bir başlangıç yaptı.

Norveç ekibi Molde'yi Sükrü Saracoğlu'nda konuk eden sarı lacivertliler hiçbir varlık göstermediği maçtan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Maça taraftarının yoğun desteğiyle başlayan Fenerbahçe ilk dakikalarsa baskılı görünsede gol pozisyonu bulmakta oldukça zorlandı.

Molde maçta dakikalar 36'yı göterdiğinde penaltı kazanırken topun başına geçen Tommy Hoiland takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün şokunu hemen atlatan Fenerbahçe ise ilk yarı bitmeden skoru Nani ile eşitlemeyi başardı. Portekizli yıldız 42. dakikada maçı 1-1'e getiren golü kaydetti.

2. yarıda herkes Fenerbahçe'den goller beklerken Molde ani kontralar sonrasında bulduğu pozisyonları değerlendirmeyi başardı.

Önce 53. dakikada Mohamed Elyounoussi'nin golüyle maçta 2-1 öne geçen Molde bu golden 12 dakika sonra da Martin Linnes'in golüyle bir anda skoru 3-1'e getirdi.

Fenerbahçe taraftarını büyük bir şoka uğratan bu goller sonrasında sarı lacivertliler maça dengeyi getirmek için uğraşsa da karşılaşmadan galip ayrılan taraf 3-1 ile Fenerbahçe oldu. Bu arada maçın 84. dakikasında da rakipten Elyounoussi kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, grubuna puansız başlamış oldu.

KAYNAK

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Rezillik. Bu sene yönetim herşeyi yaptı iş td ye kaldı. Durum pek parlak gözükmüyor umarım yanılırım.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Pereira ben kötü olduğunu düşünmüyorum hırslı agresif hoca tek zaafı tecrübesi fakat kötü olduğu anlamına gelmez ben 2 hafta veriyorum 2 hafta içinde ya değişecek bazı şeyler yada aynı kalacak

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Fakat şuan ki takımın sorumlusu pereiradır bu bilinmeli sezon başı doğru antreman ve test yaptırmadı.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İstediğin kadar transfer yap. HİKAYE.
1 - Takım olmayı bileceksin.
Oradan Nani, buradan Kjaer, şuradan filanca toplamakla takım olunmaz. Neymiş, bunlar daha yeni bir araya gelmiş, anlaşma süreci gerekirmiş, filan, falan.
Ne anlaşma süreci. Amatör Kümeden mi oyuncu alıyorsun, yoksa mahalleden acemi genç mi topluyorsun?
2 - Profesyonel olacaksın.
Portekiz, İspanyol sahtekarlarını doldurmayacaksın.
3 - Köpek gibi çalışacaksın.
Sen ücretle alınmış bir işçisin. 90 dakika sahada gezinmekle futbol oynanamaz.
Buldun salak Başkanı, Fener bostan, yan gel Osman.
Türkiye'de binlerce aç çocuk varken, sen sahada poponu sallayıp para alıyorsun. UTAN!

Bu esas itibariyle Türk Futbolunu sorunu.
KOŞMADAN NASIL MAÇ KAZANIRIM.

YAZIKLAR OLSUN!

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Molde ne ya ilk defa duydum bu takımın adını. Bir Galatasaray tafatarı olarak konuşuyorum, orada bizi de temsil ediyordu geçmiş olsun bize.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Beşiktaş derbisinde gerçek feneri görücez.iple çekiyom.Beşiktaş bu haliyle yenilirse fener kopar gider.bakalım.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kaç maçtır diyordum, sorun ne sorun ne diye buldum. "İsteksizlik"
Arkadaş, Nani ve sonradan oyuna giren Fernandao dışında kimse maçı kazanmak istemiyor, toptan kaçıyor herkes. Kimsenin umrunda değil skor, gerçekten çabalayıp isteyen 2 adam dışında kimse yok. Şener kaç tane orta açamadı onu bile sayamadım. Orta lan orta, herifler son dakikalar orta açıp doldur boşalt bile yapamadı, bizim burda orta açamayanı takıma almıyorlar siz Avrupa Ligi'nde oynuyorsunuz. Molde'ye de gerçekten helal olsun, çok güzel oynadılar çok iyi savundular, gol bulunca yatarlar diyordum ama aksine daha da bastırdılar gerçekten helal olsun. Hatta az daha akıllı oynasalar 2-3 gol daha atarlardı. Milyonluk eşşeklere ders olsun, izleyin nasıl futbol oynanır görün sonra da aklınızı başınıza alın.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sahada 40 yaşında oyuncusu var 10 kişi kalmış takıma pozisyon üretmeyi bırak baskı bile yapamamış başka birşey söylememe gerek yok hazırlık maçlarından beri söylüyorum bu hoca bu işi beceremeyecek frekanslar tutmadı belki iyi hoca ama bize göre değil

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Bu teknik direktörle olacak iş değil bunlar.