Fener Mucize Bekliyor ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

Fenerbahçe: 3 Gençlerbirliği: 2

Türkcell Süper Lig'in 33. haftasında G.Birliği'ni 3-2 yenen F.Bahçe, son haftada Trabzon'dan 3 puan almayı, G.Saray'ın ise yenilmesini bekleyecek.

FENERBAHÇE: Serdar, Gökhan, Edu, Yasin, Uğur Boral, Aurelio, Maldonado, Deivid, Ali Bilgin, Alex, Kezman

GENÇLERBİRLİĞİ: Periç, Erkan, Tuna, Addo, El Saka, Kerem, Mehmet Nas, Engin, Ergün, Mehmet Çakır, Kahe

Ve karşılaşmanın ilk düdüğü çalıyor... Her iki takıma da başarılar dileriz...

Deivid'in, Kezman'a doğru ortasını, kaleci Periç çıktı ve aldı.

Mehmet Çakır'ın serbest vuruşu, auta çıkıyor...

Karşılaşmada 6. dakika... Gençlerbirliği sol kanattan Ergün Teber'le yüklendi. Ergün'ün ortasına hiçbir Gençlerbirliği futbolcusu vuramadı.

Bu arada Sivasspor - Galatasaray karşılaşmasından bir gol haberi geldi. Sivasspor, Song'un 14. dakikada kendi kalesine gönderdiği golle 1-0 öne geçti.

Maçın 15. dakikası 0-0 sürüyor...

Alex'in ceza alanı çizgisine indirdiği topa Aurelio sert vurdu. Top auta çıkıyor...

Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ortasını, Gençlerbirliği defansı kornere çeldi.

Ali bilgin sol kanattan yüklenmek isterken yerde kalıyor. Serbest vuruş Fenerbahçe'nin...

Alex sol kanattan ceza alanına kesiyor. Kaleci Periç topu yumruklayarak uzaklaştırıyor...

Ergün sol kanattan ceza alanına ortaladı. Kaleci Serdar, Kahe'den önce araya girdi ve topu kontrol etti.

Kahe, Fenerbahçe ceza alanında müsait pozisyonda topla buluştu ama yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Karşılaşmada 27. dakika 0-0'lık skorla geçiliyor...

Gençlerbirliği sağ kanattan tehlikeli geldi. Ceza alanına yapılan ortayı Maldonado kornere gönderdi.

Gooooooooolllllllllllllll goooooooooooollll Kahe, 30. dakikada Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçiriyor...

Fenerbahçe inanılmaz bir gol kaçırdı. Sarı lacivertliler bu kaçan gole yanıyor. kornerden gelen topa Yasin kafayı vurdu. Direkten dönen topu Kezman kale dibinde tamamlayamadı...

Dakika 35... Fenerbahçe'de 2 değişiklik var... Semih ve Kazım oyuna girdi. Ali bilgin ve Maldonado oyundan alınan oyuncular...

Gençlerbirliği çok net bir pozisyon yakaladı. Mehmet Çakır, Fenerbahçe defansını kontra atakta yakaladı. Fakat topu kontrol edemeyince Fenerbahçe defansı araya girdi.

Fenerbahçe tüm hatlarıyla yükleniyor. Ama Gençlerbirliği defansı, sarı lacivertlilere geçit vermezken, forvet hattı da tehlikeli ataklarla geliyor.

Bu arada Galatasaray, Sivas'ta 40. dakikada Arda'nın golüyle 1-1'lik eşitliği yakalıyor...

Galatasaray, Sivas'ta 42. dakikada 1 gol daha buldu ve skoru 2-1'e getirdi.

Goooooooooooooollllllllllllllllllll goooooooooooooooolllllllllllllll.... Dakika 45... Aelx'in sol kanattan ortasına ceza alanında Edu dokundu ve skoru 1-1'e getirdi.

Ve karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi...

Maçın ikinci yarısı başladı...

Deivid sol kanattan ceza alanına ortalamak istedi. Erkan'a çarpan top kornere çıktı. Fenerbahçe bu pozisyonda topun, Erkan'ın eline değdiği gerekçesiyle penaltı beklediler...

Sivas'tan bir gol haberi daha var... Maçın 50. dakikasında Sivasspor skoru 2-2 yaptı...

Goooooooooooooollllllllllllllll goooooollllllllllll.......... Semih Şentürk 52. dakikada skoru 2-1 yaptı. Ceza alanına yapılan ortaya gol kralı Semih Şentürk kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Bu arada Sivas'tan bir gol haberi daha var... Ayhan Akman 52. dakikada skoru 3-2'ye getirdi.

Gençlerbirliği'nde 2 oyuncu değişikliği var. Engin ve Mehmet Çakır saha kenarına geldi. Hakan Aslantaş ve Isaac oyunda...

Uğur Boral sol kanattan driplingle çizgiye inmek isterken yerde kaldı. Uğru bu pozizyonda faul bekledi ama hakem devam dedi.

Ooooo.... İki güzel haeket... Gençlerbirliği'nin ceza alanına ortasına Kahe kafayı vurdu. Kaleci Serdar bu topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi...

Ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Kezman ortasını yaptı ama top, Gençler defansına çarparak kornere çıktı.

Karşılaşmada 65. dakika geride kalıyor... Fenerbahçe 2-1 Gençlerbirliği...

Fenerbahçe kalesinde büyük bir tehlike yaşandı. Aurelio, ceza alanında topu uzaklaştırmak isterken, Isaac'e çarpan top, direğin hemen dibinde auta gitti.

Sivas'tan bir gol haberi daha var... 67. dakikada Sezer skoru 3-3 yaptı...

Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği de yapılıyor. Kezman dakika 68'de yerini Selçuk'a bıraktı.

Gençlerbirliği'nin kullandığı korneri Fenerbahçe defansı uzaklaştırdı.

Gooooooooollllllllllllll gooooooooooooooolllllll... Deivid de Souza 71. dakikada skoru 3-1 yaptı... Semih'in sağdan ortasına Deivid kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Dakika 77... Burhan Eşer oyuna girdi, Addo çıktı...

Sivas'tan bir gol haberi daha var... Galatasaray, Arda'nın golüyle 4-3 öne geçti...

Goooooooolllllllllllllllllllll goooooooooolllll.... Dakika 82. Hakan Aslantaş sol kanattan sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe 3-2 Gençlerbirliği...

Galatasaray, Sivas'ta 5. golü attı... Siavsspor 3-5 Galatasaray...

Ve karşılaşmanın son düdüğü çalıyor... Fenerbahçe 3-2 Gençlerbirliği...

Kaynak

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Vay be Gençler bitane daha atsaydı şampiyonduk! Neyse bir hafta daha bekleriz artık :D

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
cimbomummmmmmmm şampiyonluk naralarını şimdiden attıran,

herkesi sokaklara döken harika bir maç

teşekkürler cimbomum..harikaydınız..

harikasınız.. ;D

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bu sene ligde ciddiyetsiz oynayıp kazanacağı maçlarda takılan fb'miz içi boş bi takıma şampiyonluk hediye etti :( ama olsun her zaman her yerde EN BÜYÜK FENER B)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kimin içi boş kimin dışı belli olmadı mı hala :P

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
RE_6 dedi ki:
bu sene ligde ciddiyetsiz oynayıp kazanacağı maçlarda takılan fb'miz içi boş bi takıma şampiyonluk hediye etti :( ama olsun her zaman her yerde EN BÜYÜK FENER B)

acınız büyük anlıyoruz ama içi boş dedğin takım sizi hem ligde hem TÜRKİYE kupasında ekarte etti İÇİ BOŞ olan kim sorusunu kendinize sorun bence ;)

saha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
RE_6 dedi ki:

Boş,tan kastın müzenizde,ki boşluktandır zuhahahahahahahaha

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ayrıca kendi ağzınla söylüyorsun ciddiyetsiz oynayan fb diye ben ne diyim sana? Biz seyircisiz, yabancısız, antrenörsüz oynarken fb ne yapıyordu?

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlarım tartışma amaçlı söylemedim size saygı da duyuyorum ama böyle bir takım(oyuncularından bahsediyorum) nasıl şampiyon oluyor anlamadım?

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
RE_6 dedi ki:
arkadaşlarım tartışma amaçlı söylemedim size saygı da duyuyorum ama böyle bir takım(oyuncularından bahsediyorum) nasıl şampiyon oluyor anlamadım?
Biz adamı böyle şaşırtırız :P

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
RE_6 dedi ki:

İçi boş mu ? Sen eğer futboldan anlıyorsan...

Bileğimizin hakkı ile aldık maçı.. Helal olsun cimbomuma..

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
RE_6 dedi ki:

bizim yerlilerimiz sizin yabancılara ders verdi bu sene hatta bizim yabancılara bile ;) GS da boş olan sadece KASA'dır RE_6 ;) gerisi full :)

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
yok stres ya boşu boşuna tatsızlık olmasın. ben sizi kutluyorum bu arada ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
RE_6 dedi ki:

Hıh şöle yenilmiş olabilirsiniz ama bunu kabul etmek sizin büyüklüğünüzü gösterirdi ...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben anlamadım nasıl gs ilan edemedi bu hafta şampiyonluğu, 2 li averajda gs önde , 3 puan önde nasıl olamadıki :S

Tony Montana

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk yarıdaki maçı fener 2-0 yendi.2. yarıdakini siz 1-0 yendiniz 2li averajda fenerbahçe önde. ;)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
erol_1982 dedi ki:
Ben anlamadım nasıl gs ilan edemedi bu hafta şampiyonluğu, 2 li averajda gs önde , 3 puan önde nasıl olamadıki :S
Sen GS şampiyon oldu mu sandın?

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
erol_1982 dedi ki:

O başka takımlara göre toplam averajı böyle kritik durumlarda ikili averaj göz önüne alınır.Fener Kadıköy'de bizi 2-0 yendi.Biz onları Ali Samiyende 1-0 yendik.+1 averajla öndeler.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Üyelerimiz aralarında tartışırken birbirlerini rahatsız edecek ithamlarda bulunmazlarsa iyi olur.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
RE_6 dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
RE_6 dedi ki:

re_6 en sevdiğim fenerbahçeli konumundasın şuan ;) :D
olsun abi ya böyle olmalı değmez fb gs için kavga etmeye burada hep beraber takılıyoruz ^^

dimi ama bide erol'a anlatabilsemm :D :D

erol sen başkasın şaka yapıyorum :D ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Ard arda yazılan mesjlar silinmiştir.

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
artık şampiyonuz arkadaşlar tabi hayatta mucizelere yer var ancak her mucize gerçekleşmiyor..ŞAMPİYON GALATASARAY...

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
futbolda hersey olabilir amma galatasaray daha sanslı

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
nic_ufuk dedi ki:
artık şampiyonuz arkadaşlar tabi hayatta mucizelere yer var ancak her mucize gerçekleşmiyor..ŞAMPİYON GALATASARAY...

Fb denizli maçını unutmayalım :)