Fener mi ne Feneri ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuda haklı olsanda,şike operasyonundaki kişilerle tüm Fenerbahçe'nin kirletilmesi gibi,senin yaşadığın ve haklı olduğun yerde tüm taraftarlarımıza mal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Senin adına üzülsemde,o kendini bilmez bir kaç adam için Fenerbahçe'ye verilen destek azaltılmamalı.Unutmayalım ki Türkiye'nin en sağduyulu,stadında en az olay olan ve son dönemlerde küfürsüz maç keyfinin yaşandığı tek tribün bizim tribünümüzdür.Bu adamlarla birlikte,en kötü günümüz bugünse yinede Fenerbahçe !

Not:Aziz yıldırım yada herhangi bir yönetici yüzünden küme düşürülmeyi hazmedemesemde kabul ediyoruz.Cezamızı çekelim.

Not2:Yine aynı insanlar yüzünden üzerimize Şike Takımı lakabını yapıştıran insanları da Allah'a havale ediyorum.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun arkadaşım..

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
geçmiş olsun şanslı bir günmüş senin için :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Toplumda bir yeri olmayan, muhtemelen okulu zar zor bitirmiş, bir baltaya sap olamamış silik tiplerdir bunlar...

Kendileri birey olamadıkları için bilinen isimlerle kendilerini özdeşleştirip toplumda yer almaya çalışırlar...

Kimi zaman üzerlerinde takım forması olur kimi zaman siyasi figürler kimi zaman da etnik simgeler...

Hepsinin derdi topluma kendilerini o şekilde kabul ettirebilmek...

Mesela bir grup gence rastlamıştım... Liseli tayfası...

Kafkas kökenli olduğum için Çeçenleri iyi tanırım...

Bu gençlerin üzerlerinde Aynı tip Çeçenistan T-shirtleri...

Kafalarında Çeçenistan yazılı bandajlar...

Çocuklara baktım Çeçen'e falan benzemiyorlar...

Sordum Çeçen misin diye?

hayır dediler!

Eee ne bu üzerinizdeki?

Bir birlerine baktılar hepsi bir diğerinden yardım bekliyor cevap için...

Sonra biri dedi Çeçenistanı seviyoruz...

Baktım bildikleri hiç bir halt yok dedim sevmeye devam edin :D

Aynı şekilde nerede zibidi serseri işe yaramaz adam varsa bir siyasi teşkilatın üyesi olup sokaklarda terör estirmelerine, Üniversitelerde Anadoludan gelmiş bir yere mensubiyeti olmayan diğer öğrenciler üzerinde tahakküm kurmaya çalışmalarına da çokça rastlamışsınızdır...

Bunlar bir yerlere ait olup da güçlü olmaya çalışan zavallı tayfalarıdır...

Bunlara acıyacaksın başka bir şey yapılmaz..

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu gibiler yüzünden cebimde pıçağım olmadan sokağa çıkmaz oldum. Geçmiş olsun.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İnanılmaz kötü oluyorum eski günleri yaşayan birisi olarak.
Dostum, kötü hissetmene gerek yok.
Güzeli, doğruyu yaşabilmişsen, ne mutlu sana.
Arkadaşımızın anlattığı konu başlığı gibi bir çok olay yaşadım.
Bu forumda dahi, genç, fazla kıvılcımlanmış, Fenerbahçeli arkadaşlara da öneriler yazdım.
Sadece futbol için değil, yozlaşmış, çöküntü içindeki günümüz Türkiyesine hayıflanmak daha doğru.
Hiç bir kültürü, dolayısıyla bilgisi bulunmayan bu günümüz gençleri, delikanlılığın verdiği sözde yürekle, bilinçsiz olarak rahatça gaza gelip, benzer bir sürü olayda karşımıza çıkmaktadırlar.
Bilemezler ki, futbolumuzun üç çınarı sadece bir sürgitin failleridir.
Biri diğerini yenecek, diğeri ötekini yenecek, arada berabere kalacaklar, ama çark hep bu akışını zaman içinde sürdürüp gidecek.
Bir Galatasaraylıdan, bir Beşiktaşlıdan, Bir Trabzonludan veya bir başka kulüp taraftarından nasıl nefret edilir?
Neden nefret edilir?
İşte onlar, zavallı bilgisiz dimağlarıyla aslında vatana, vatanını paylaşan, bayrağını paylaşan, seninle aynı dini, aynı dili paylaşan, kendi kanından insanlara ihanet ettiklerini düşünemeyecek zavallılardır.
O kadar ki, Türklüğünü bir yana bırakıp, uluslararası müsabakalarda bile, kendi ülke takımını değil, rakip takımı tutacak kadar ilkel, gelişmemiş beyinlere sahip zavallılardır.
Hangi takımı tutarsa tutsun, maalesef bunu bu yönde değerlendirenler azımsanmayacak sayıdadır.
Esas beni üzen işte bu hallerdir.
Ve maalesef bu durum,düzelmeye eğilimli olmadığı gibi, grafiksel olarak adeta 45 derece aşağıya inen durumdadır.