Fener maçında yokum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
G.Saray'ın golcüsü Shabani Nonda sakatlığı nedeniyle haftasonu oynayamayacağını söyledi.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Shabani Nonda, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile hafta sonunda yapacakları ilk karşılaşmada, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini söyledi.

Takım arkadaşı Emre Güngör ile Bakırköy'deki GS Store'da imza gününe katılan Shabani Nonda, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sakatlığıyla ilgili sorular üzerine, "Öyle sanıyorum ki bu hafta sonu Fenerbahçe maçında ne yazık ki sahada olamayacağım" diyen Nonda, "Çünkü benim sakatlığımın ilk önce dinlenme yoluyla tedavi edilmesi yönünde bir tavsiye oldu. Şu anda tedavi ve dinlenmeyi birlikte götürüyoruz. Bana bir 10 gün kadar daha süre verilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Fenerbahçe ile yapacakları önemli karşılaşmada takım arkadaşlarına güvendiğini ifade eden golcü futbolcu, "Ben takımımıza güveniyorum. İlk maçı orada oynayacak olmamızın bizim için çok büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu rövanşı da olan bir maç ve elimize gelen bu şansı kullanacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak