Felsefe Ödevime Yardımcı Olabilecek İnsanlar Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar 1 hafta sonraya performans ödevim var felsefeden. Projeyi mutlaka yapmak zorundayım, sınavım 24 olduğu için toparlayamayacağım bu gidişle. İnternette aradım; kopuk kopuk bilgiler, alakasız konular çıkıyor. Ödevin konusu " İslam Alimlerinin Felsefeye katkıları" . Yardımcı olabilecek, faydası dokunabilecek arkadaş arıyorum.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İlk önce İslam alimlerini araştır yani Piri Reis, Ömer Hayyam, Mimar Sinan.. bunların biyografisinden bulursun.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Tasavvuf araştır İslam felsefesi deyince akla ilk gelen dir artı Mevlana Şems Tebrizi

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Felsefe kitabında geçen İslam bilginlerinin felsefi düşüncelerini bi yardımcı kitaptan veya internetten copy+paste yapıyosun, ödev hazır :)

hocanın titizliğine göre en az 80 garanti.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sana tavsiyem Kopyala yapıştır yerine Islam felsefe tarihini bir kaç sayfalık özet ile yazar artı üstüne bu felsefeye katkılari olan şahıslar lardan kısa bilgiler verirsen daha olur.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar koskoca felsefe kitanbında bunun konusu malesef mevcut değil. Kitaptan cop-paste yapamayacağım. Sizlerden bana en ünlü islam alimlerinin isimlerini yazmanızı rica ediyorum. İnternette yüzlercesi var, aralardan sıyrılıp çıkan( mevlana gibi) bilidiğiniz bir felsefi alim var mı?