Seni tebrik ediyorum bunuda istediniz sonunda.Türkiyede belki birkaç kişinin üyeliği olan siteye davetiye istemek.. Helal olsun ne diyim
Banada yetiyor ama arkadaşa yetmiyormuş kendi tercihi tabileech yetiyor bana![]()
Banada yetiyor ama arkadaşa yetmiyormuş kendi tercihi tabi
http://www.inviteshare.com/ buraya kayıt bırak istersen
bulabilirmisin bilmem ama btracs.com un forumunda davetiye konusunda yardımcı oluyorlar
arkadsalar bu sitede uyeligi olan varmi, zar zor davetiye sistemiyle bu siteye uye oldum fakat dosya indiremiyorum cok fena bir site ama sorun ne sistemimi farkli acaba? dosyalar torrent programinda 5-10sn full cekiyor sonra kesiliyor!
profilim guncel aslinda ama yine bakarim. windows-firewall olabillirmi guvenlikle ilgili win7 kullaniyorum.acaba o sorun yaratabilirmi?
ok duzeldi tesekkürler... firewall kapattim ve ayarlari degistirdim duzeldi ama ikisinden biri problem yaratiyomus hangisi mechul.ben yurtdisindayim unideki muhendis arkadaslar sagolsun...
F*N Hero userım 1 adet davetiyem var Türkiyede bunu hakedecek user bulmak imkansız iddalı olan bana kanıtlasın.
F*N Hero userım 1 adet davetiyem var Türkiyede bunu hakedecek user bulmak imkansız iddalı olan bana kanıtlasın.