Fazıl Say'a 10 ay hapis

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fazıl say büyük bir sanatçıdır arabesk müzik hakkında söylediklerini aynısın yıllardır bende söylüyordum şu arabesk müzik kadar iğrenç birşey yok adamlar birbirini kesiyor size söylüyorum 10 tane müslüm gürses 1 fazıl say edermi? etmez çünkü müslüm gürsesi anca araplar dinler arabesk müzikte arapların icadı değilmi zaten ama fazıl sayı dünyadaki her ülke vatandaşı dinler

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sdn Okuru,Müslüm Gürses(Rahmetli) Bu Ülkenin İnsanının Dini ile dalga geçmedi.Kendini kaf dağındada görmedi.Bunuda bilerek konuş.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fazıl say büyük bir sanatçıdır arabesk müzik hakkında söylediklerini aynısın yıllardır bende söylüyordum şu arabesk müzik kadar iğrenç birşey yok adamlar birbirini kesiyor size söylüyorum 10 tane müslüm gürses 1 fazıl say edermi? etmez çünkü müslüm gürsesi anca araplar dinler arabesk müzikte arapların icadı değilmi zaten ama fazıl sayı dünyadaki her ülke vatandaşı dinler

cehalette gelinen son nokta. avrupanın elit ve entelektüel kesim müziği diye itelediği müziği kendi anladığı dildeki müziğe tercih eden ve hatta kendi müziğine kaka diyebilecek kadar ileri giden insan tipi.

oturup o müziği beğendiği için dinleyene hiç bir şey demem, çünkü kendim de kulağıma hoş gelen tüm dünya müziklerini dinlerim, ama senin beğendiğinden değil de göze hoş gelmek için dinlediğin çok belli. aksi taktirde dünyanın en büyük sanatı olan müziğe bile milliyetçilik yapıp geldiği kökeninden dolayı çamur atmak mümkün olur muydu?

bir insan hangi müzik dalı ile ile uğraşırsa uğraşsın, başka bir müzik dalına küfür edip, dinleyenlerine iğrenç yakıştırmalar yapıyorsa, o müziği onca sene boşa yapmış demektir. sen daha müziğin felsefesini anlayamamışsın ki, piyanoyu yutsan ne olur?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
cehalette gelinen son nokta. avrupanın elit ve entelektüel kesim müziği diye itelediği müziği kendi anladığı dildeki müziğe tercih eden ve hatta kendi müziğine kaka diyebilecek kadar ileri giden insan tipi.

oturup o müziği beğendiği için dinleyene hiç bir şey demem, çünkü kendim de kulağıma hoş gelen tüm dünya müziklerini dinlerim, ama senin beğendiğinden değil de göze hoş gelmek için dinlediğin çok belli. aksi taktirde dünyanın en büyük sanatı olan müziğe bile milliyetçilik yapıp geldiği kökeninden dolayı çamur atmak mümkün olur muydu?

bir insan hangi müzik dalı ile ile uğraşırsa uğraşsın, başka bir müzik dalına küfür edip, dinleyenlerine iğrenç yakıştırmalar yapıyorsa, o müziği onca sene boşa yapmış demektir. sen daha müziğin felsefesini anlayamamışsın ki, piyanoyu yutsan ne olur?

Bak bu konuda sonuna kadar haklısıniz müzik evrenseldir diye bir laf vardır hani cidden öyle misal youtube ye müzik atıyorsunuz bilmem haritada yerini gösteremiyeceginız ülkelerden dinleyeni oluyor o yüzden kendi yaptıgi ise saygısı olmayan insanlar böyle tip davranışlar gösterebiliyor lar .

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
siyasetle ne alakası var? adam dine küfrediyor. adli makamlarda bu din düşmanına yasal işlem uygulamış. siyaset nerede?

Şurada konuşulan bütün yorumlar baktığın zaman siyasetle alakalı değil dimi.
Sende işine ne geliyorsa öyle davranıyorsun.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Böyle saçma bi düşünce yapısının olduğu ülkede yaşıyoruz işte,Adam senin dinine laf söylüyor...

sende 2 dikkat çekim diye,neymiş efendim düşünce özgürlüğü,yok büyük sanatçi ...

Allahın Yahudisi Takke ile Cübbe ile Meclisine girer programda konuşur,Şirket Yönetir..Ama gel ki bu Türkiyede olsun.Hemen kargaşa çıkar bi grup genç atlar işe çünkü devlet elden gidiyorsa..Töbe töbe konuşmak istemiyorum .

Filden büyük fil avcısı var..Buda anlayana