Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-Türkiyenin en hızlı büyüyen torrent sitesidir
2-Günde en az 50 sunum yapan (Film,Oyun,Program vs.daha birçok) sitedir.
3-7/24 kesintisiz radyo keyfi
4-Canlı minisi ve sıcak arkadaşlıklarıyla örnektir
5-Yönetim kadrosu olarak en buyuk sitelerdendir/ilgili Yöneticiler..
6-Üyelikleri şuan açıktır.Kaçırmayınız..
Artı Olarak Sitemize Admin, Mod, Dj, Ripci En Önemlisi Uploader Alınacaktır. Aramıza Katılmanız Bize Gurur Verir.
Üyelik Sistemi Şuan Açık ve Ne Zaman Kapanacağı Şuan İçin Belirsiz, Üye Sayısına Göre Değişecektir.
Admin, Mod, Dj, Ripci ve Uploader Olmak İsteyenler Sitemizden Yöneticilere PM Atarak Başvurularını Yapabilirler.
torrentz.eu ve bu tür sitelerde torrent içeriği gerçekten çok geniş ve çoğuda çalışan torrentler.Ancak kuzenimin eski bir pc si var onu değiştirine kadar bişeyler oynamak isteyince pes 8 yükliyim bare dedim ama torrentz.eu dahil ne kadar siteden torrent denediysem bağlantı bir türlü kuramadım.Güvendiğiniz sitelerde bağlantı kurulabilecek pes 8 torrenti atabilirseniz çok makbule geçer.Ancak dediğim gibi bu tarz siteler gerçekten ideal
TorrentZ herşeye yeterli olabilir aslında (Türkçe altyazı siteleri ile iyi harmanlarsanız,müthiş film kolleksiyonlarınız olur ve harici disk biriktirmeye başlarsınız)..Genede Arena-Tr, Lechtürk,Bittürk,zamunda,demonoid,Arena BG ,kickass üyelikleri benim için güven verici..